Hvordan man dyrker agurker til en virksomhed

March 8

Hvordan man dyrker agurker til en virksomhed

Ud over at være en populær hjem haven grøntsag, er agurker også en af de førende kommercielle afgrøder. De er produceret til både bejdsning og udskæring og kan være den engelske sort, uden kerner, eller kan være med frø. For en virksomhed eller kommercielt, behov for plads nok at være forberedt og dedikeret til én afgrøde kun for at vokse agurker. De nødvendige foranstaltninger skal træffes for at sikre, at agurkerne er vokset i de bedste betingelser.

Instruktioner

•Sørg for det websted, hvor du planlægger at vokse agurker til enhver herbicid fremførsel. Agurker er meget modtagelige for den rest, som er tilovers fra tidligere afgrøder.

•Measure temperatur i top 2 inches af jord inden plantning agurk frø. Top 2 inches bør være mellem 55 og 60 grader Fahrenheit, selv om den optimale temperatur for spiring er mellem 80 og 85 grader. Vejret skulle være solrigt, og udendørstemperaturen bør være varm. Agurker ideelt vokser bedst på 82 grader, og temperaturer under 60 grader og over 90 grader forårsage langsom vækst.

•Mark rækker 30 til 60 inches fra hinanden, og sørg for, at planterne er fordelt mellem 8 og 15 inches fra hinanden.

•Plant agurk frø mellem ½- og 1 ½ inches dybt i jorden, der er godt drænet med en pH-niveau mellem 6,0 og 7,0. Jo lettere det jordstruktur, jo dybere frø bør plantes. Brug en standard bønner eller majs plantageejer. Selv om tunge jord kan anvendes til dyrkning af agurker kommercielt, er lys lerede sand bedst, fordi det har større mængder af organisk stof; Dette er bedst for tidlige afgrøder. Hvis du har brug at sænke pH, bruge svovl, og hvis du har brug at hæve pH-niveau, skal du bruge kalk.

•Fertilize afgrøde med 75 pounds per hektar af kvælstofgødning til mørk-farvet tung jord. For lettere jordtyper, bruge 150 pounds per hektar.

•Test jord til at bestemme kalium og fosfor behovene, og befrugte i overensstemmelse hermed.

•Kapacitet afgrøde en gang om ugen så at agurkerne modtager 1 tommer vand. Under varme specielt vejr, eller hvis planter frugtsætning, de skal modtage 2 inches hver uge.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com