Hvordan man dyrker Anubias Nana

February 23

Hvordan man dyrker Anubias Nana

Anubias Nana er en naturlig plante i Afrika. Det vokser i vand og bruges i akvarier som ecoscaping. Nogle Anubias ejere selv sætte planter mellem klipper og gøre det ud som om planterne vokser ud af klipperne. Trods sin dekorative anvendelser er Anubias Nana anlæg ikke billige. Derfor vil du tage særlig pleje, når de vokser det således at du får dine penge værd. Lysforhold og hepper systemer er vigtige for at holde Anubias Nana sund.

Instruktioner

•Sæt Anubias enten i et akvarium eller store potter med 2 eller 3 inches af grus i bunden. Prøv at holde løv over vandlinjen for hurtigere vækst, selv om Anubias vil stadig vokse helt nedsænket, hvis du bruger det til at dekorere et akvarium.

•Hold dit lys eksponering lav omkring Anubias Nana voksende område. For meget lys på løvet vil bremse væksten og fremme alger dannelse på bladene. Lys, der skinner direkte på jordstængler opfordrer dog vækst.

•Sæt driftwood i beholder, som Anubias foretrækker at heppe på det. Hvis du ikke har drivtømmer, bruge rå klipper. Bruge tynde sejlgarn til forsigtigt binde jordstængler på træ eller rock at tilskynde rodnet.

•Reproduce din Anubias ved at skære op jordstængler. Sikre at rhizom stykke har mindst tre blade, så det kan lave fotosyntese optimalt. Vælg større jordstængler at skære da de højst sandsynligt gemmer de fleste næringsstoffer.

Tips & advarsler

  • Gødning er typisk ikke behov for Anubias Nana planter. De få næringsstoffer fra grus, vand og omkringliggende fisk.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com