Hvordan man dyrker asiatiske jasmin

December 21

Asiatiske jasmin er en hård, tørke-resistent bunddække, der er en god erstatning for græs eller tørv i skyggefulde områder eller områder, der er vanskelige at landskab. Det er også ganske tolerant overfor kulde, og forbliver grønne godt efter en frost. Asiatiske jasmine er ikke svært at vokse, og når det tager root spredes, at skabe et tykt tæppe af bunddække. En smule viden om, hvordan du kommer i gang på voksende asiatiske jasmine vil give dig en lav vedligeholdelse, tykke bunddække i så lidt som to år.

Instruktioner

•Plant stiklinger fra de asiatiske jasmine 12 inches fra hinanden i foråret i et område med en del eller fuld skygge. Det vil vokse i områder af dybeste skygge hvor græs kan ikke så godt. Anlægget er tolerante over for jordbund af forskellige karakteristika såsom alkaliske og sure, ler og sand og ler.

•Kapacitet anlægget minimalt, kun at holde det fugtig indtil det slår rod. Efter dette tidspunkt, stole på normale nedbør til at opretholde planten. I ekstrem tørke kræver de asiatiske jasmine kun vand en gang om måneden til at overleve.

•Fertilize tre til fire gange i det første år at fremme kraftige vækst. Typen af gødning gør ikke meget sagen. Efter det første år kun befrugte en gang en sæson i foråret når planterne bud.

•Prune asiatiske jasmine at holde det under kontrol. Klip vinstokke, der klatring eller sprawling over vandreture. I slutningen af vinteren, klippe bunddække engang på plæneklipperens højeste indstilling. Dette fremmer luftcirkulation og tilskynder nye vækst for foråret.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com