Hvordan man dyrker Atropa

April 15

Atropa plante er en gammel verden staude, der har historisk set været anvendt både som medicin og som en gift. De gamle romere brugte kviksølvforbindelser for at skabe giftige tips til deres pile, mens moderne farmaceutiske virksomheder udtrække stoffet atropin fra sine blade. Almindeligt kendt som Belladonna, kan det være en smuk tilføjelse til haven, forsynet med iøjnefaldende lilla blomster og klynger af sorte bær. Men alle dele af planten er giftige, og derfor atropa bør ikke placeres hvor det let kan tilgås af børn eller kæledyr.

Instruktioner

•Sæt atropa frø i en plastik fryser taske, derefter sætte frø i fryseren. Lad dem uforstyrret i mindst 14 dage. Denne proces er kendt som stratificering, og det hjælper de frø, bryde ud af vinteren vækstdvale cyklus.

•Tag frø fra fryseren og overføre dem til en lavvandet skål fyldt med varmt vand. Forlade frøene neddykket i vandet i 48 timer; Dette vil bidrage til at blødgøre den hårde ydre beklædning og vil lette spiringsproces.

•Scatter frø over hele overfladen af et fugtigt stykke køkkenrulle. Forsigtigt fold håndklæde, omsluttende frø i den fugtige materiale, og skub bundtet i en plastic mad opbevaringspose. Fold kanterne af posen, men ikke forsegle det. Frøene skal bruge ilt til at spire.

•Sæt taske i et varmt sted og tjekke det hver dag. Tilsættes mere vand efter behov for at opretholde et fugtigt miljø. Når frøene begynder at svulme eller spire, er det tid til at fjerne dem fra posen. Dette kan tage så lang tid som seks uger, så vær tålmodig.

•Fyld en 6-tomme container med kommercielle pottemuld. Tjek den valgte objektbeholder inden plantning være sikker på det har huller i bunden for at give mulighed for tilstrækkelig kloakering.

•Tryk på viskelæder slutningen af en blyant i pottemuld, oprettelse af tre eller fire huller ca ½ tomme dyb. Drop en frø i hvert hul og dække frøene let med pottemuld. Tilsæt vand, hælde det forsigtigt over de nyplantede frø, indtil væsken siver fra bunden af plantageejer.

•Sæt beholderen i en varm, solrig plet. Kontrollere jorden dagligt, tilsætning af vand som nødvendige for at holde den plantning medium fugtige indtil udplantningsplanterne emerge. Når først frøene er spiret, tilsæt vand hver dag, indtil de er 2 til 3 inches høj og derefter justere vanding tidsplanen, tilsætning af vand, én til to gange om ugen. Når anlægget er 6 inches høj, vanding skæres tilbage til en gang om ugen.

•Thin planter, forlader to pr pot, når de har udarbejdet deres andet sæt blade. Når rødderne af anlægget begynder at Rage op fra bunden af beholderen, er det tid til at enten repot anlægget eller flytte det udendørs.

•Sæt atropa plante i et skyggefuldt sted i haven, hvis du vil plante til at producere flere blade. For at fremme udviklingen af blomster og bær, sæt anlægget i delvis sol. Under ideelle betingelser, give atropa planter vil nå op til 5 fod i højden, så rigelig plads til vækst, når du vælger en placering.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com