Hvordan man dyrker aubergine i Australien

August 11

Hvordan man dyrker aubergine i Australien

Auberginer er en stor, lilla frugter, der har brug for varmt vejr og lys jord at vokse i. Plantning auberginer og få en god høst ned Under ikke kompliceret, selv om du er en begyndelse gartner, men planlægningen omkring vejret og årstiderne i Australien er afgørende for din succes som en aubergine avleren.

Instruktioner

•Plant aubergine frø i frø bakker i August eller September. Tillad planter til at vokse 4 til 6 uger i frø bakker hvor de vil få styrke til at blive plantet i haven. Forvent frø til at tage op til 20 dage til at spire.

•Forbered jord sengen hvor du vil plante din aubergine. Bryde op af jorden og alle snavs clods overalt fra 6 til 8 inches dyb, og teste jord for at sikre det absorberer vand godt og dræner let. Forbered jorden omkring 2 uger eller mindre før du plante aubergine der. Hvis vejret er varmt, fugtes jorden og derefter dække det med barkflis til at beskytte det fra det varme australske sol.

•Overførsel planter fra frø bakker ind i plaster på garden jord du beredt for dem i eller omkring måneden i oktober; 4 eller 6 uger efter, at du i første omgang plantet frø. Plante planter 2 til 2 1/2 fødder fra hinanden. Aubergine buske vokse meget store, så skal du give dem plads til at vokse, så de ikke ender kvælning hinanden.

•Continually kontrollere jorden omkring din aubergine buske for at sikre det er fugtig. Hvis du gå igennem en periode med specielt varmt vejr, kan du tjekke jord på daglig basis. Som planterne får større og begynde at producere frugt, vil de har brug for mere vand.

•Pick aubergine frugt når den når en dejlig buttet størrelse med en dyb lilla farve. Du vil se de planter bærer frugt fra omkring 3 måneder efter de er plantet i slutningen af sæsonen varmt vejr i Australien, groft omkring januar.

Tips & advarsler

  • Forbered din havejord, hvor auberginer vil få mindst 8 timer om dagen i uafbrudt solskin.
  • Holde inde indre at auberginer bruge op en masse vand, når de producerer frugt, fordi den spiselige del af planten har brug for en masse vand for at blive moden og ikke visne op. Kontroller, at du give dine planter masser af vand i løbet af denne tid.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com