Hvordan man dyrker Berry vinstokke

February 28

Vining berry planter har brug for de samme ting, når det kommer til plantning og pleje. Brombær, hindbær, logan bær og endda vilde bær kræver ordentlig støtte, den rigtige slags jord og den rigtige mængde af vand lige før de frugt. For at sikre en sund afgrøde år efter år, beskære berry planter og pleje til dem i vintermånederne. Dette er især sandt i kolde klimaer, hvor temperaturen falder under frysepunktet.

Instruktioner

•Vælg det korrekte sted. Bær vinstokke behøver fuld sol eller sollys 6 til 8 timer om dagen. Jorden bør være lerede med et pH mellem 5,8 og 6.5. Test din jord med et pH testkit før plantning.

•Forbered område til plantning. Indtil jord til en dybde af 6 inches. Bær vinstokkene har brug for lidt løs jord at ordentligt fastsætte. Placer et espalier lige over plantning for at træne vinstokkene. Et hegn vil gøre eller du kan lave din egen espalier af træ, eller købe en pre-made espalier.

•Plant vinstokke til dybden af den beholder de kom. For eksempel, hvis du har en 6-tommer gryde, plante vin 6 inches dyb. Pakke jorden fast omkring klump af vin og mound nogle jord op på toppen.

•Kapacitet vinstokke. Vand umiddelbart efter plantning vin og derefter ugentligt som nødvendige indtil planter blomst. På dette tidspunkt, skal de vandes hyppigt. I tørre klimaer, vand berry vinstokke dagligt. I fugtige klimaer er hver to til fire dage tilstrækkelig. Jorden omkring vin bør være mørk brun, men ikke mudret. Efterlad ikke stående vand omkring vinstokke.

•Harvest når Bærrene er modne. Sommer-bærende berry vinstokke høst typisk i slutningen af juni til midten af juli. Everbearing vinstokke producere to afgrøder, en i forsommeren og sidst i midten falder.

•Prune vinstokke tilbage. Beskæring bør ske efter hver høst. Skåret tilbage Stokke til om 1 tomme fra de vigtigste stilk af anlægget. Stokke højere end 5 fødder bør beskæres tilbage til under 4 fødder. Svage Stokke bør skæres tilbage til stilken.

•Winterize planter. Hvis du bor i et meget koldt klima, skære ned de hindbær planter for at lige over jorden og dække dem med en kegle. Disse kegler kan købes i de fleste haven eller isenkræmmere. Til varmere klimaer er en fall beskæring normalt tilstrækkeligt.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com