Hvordan man dyrker blåbær i Houston, Texas

May 9

Hvordan man dyrker blåbær i Houston, Texas

Rabbiteye blåbær buske tilbyde gartnere i Houston, Texas mulighed for at nyde friske, velsmagende blåbær. Områdets manglende ordentlig jord gør voksende buske i containere noget at overveje.

Jord krav

Om du dyrker dem i jorden eller i en container, kræver blåbær meget surt jord. Jorden skal indeholde en pH på 4,0 til 5,5. Houston haver indeholder sjældent sur jord, så du bliver nødt til at ændre den plantning område for at nå den rette pH.

Container størrelse

Containere tilbyder en god mulighed for voksende blåbær. En 20 - 30 gallon container med god dræning fungerer godt for hver plante, så den kan vokse. Jord-mindre tørv-baserede blander tilbyde korrekt surhedsgrad og hurtig kloakering planter skal trives.

Vækstbetingelser

Blåbær kræver fuld sollys med otte til 10 timer pr. dag ideel. Mens planterne kan vokse i delvis skygge, vil du mærke en reduktion i mængden af frugt, de producerer.

Bestøvning

De fleste blueberry buske kræver en anden sort til at bestøve, så kan du nødt til at plante i det mindste to buske. Du kan også prøve voksende Tifblue, en self-fertile plante, der vokser godt i Texas.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com