Hvordan man dyrker Cabernet Franc vinstokke

December 21

Hvordan man dyrker Cabernet Franc vinstokke

Cabernet Franc druer er de genetiske forældre af Cabernet Sauvignon og menes også at være stamfader til mange af de andre druer fra Bordeaux-regionen i Frankrig. Selv om det ligner at Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc druer har en tyndere hud og lavere syreindhold og er klar til høst tidligere i sæsonen. De også tåle kolde vintre mere held end deres Sauvignon slægtninge. Vin fremstillet af denne type af drue har antydninger af blommer og violer og vinstokke vinder arealer rundt om i verden. Det er muligt at dyrke en vin eller to i hjemmet.

Instruktioner

•Test jord i et solrigt område, der har god kloakering. PH skal være mellem 5,0 og 5.5 eller let syrlig. Sænke pH ved at blande svovl i jorden; for at hæve pH, tilføje hydratkalk.

•Amend din jord i området plantning af grave i én del økologisk kompost til hver fire dele af jorden. Derefter grave plantning huller 6 fødder fra hinanden.

•Plant en vin i hvert hul og fyld op med ekstra jord og kompost. Vand ved at køre en slange på et drop i 30 minutter. Holde jorden af unge vinstokke fugtig, men nedsætte mængden af kunstvanding, som de modnes.

•Kontroller en høj plante pæl i jorden 3 til 4 inches fra bunden af vin. Binde vin til bålet med børnehave bånd eller klud strimler til at hjælpe det dyrke oprejst. Når vin vokser, fastgør den til bålet eller anden støtte hver 12-24 inches.

•Fertilize din Cabernet Franc grapevine en gang om året i foråret. De trives med en anvendelse af komposteret husdyrgødning eller anden organisk kompost du spredes på jordoverfladen som barkflis. Du kan også vælge en kemisk gødning med en N-P-K forholdet mellem 10-20-20.

•Prune din vinstokke i løbet af vinteren, som er deres sovende sæson. Fjerne 90 procent af væksten vin produceret under sin sommersæson.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com