Hvordan man dyrker California Poppy (Eschscholzia)

October 7

Hvordan man dyrker California Poppy (Eschscholzia)

California Poppy er en dejlig blomst, der kan tilføje strålende farver til din have med lidt besvær. Her er nogle oplysninger om hvordan man dyrker California Poppy (Eschscholzia).

Instruktioner

•Native til den tørre chaparral i Californien, California poppy har fint, flagrende lys blå-grønne blade og store farverige orange-gule blomster. I naturen er der større og mindre sorter, men disse har været dyrket til at producere prangende planter i forskellige farver. Meget dekorative, California Poppy gør en fantastisk blomst til haven. Selv om det er en kortlivet flerårig plante, er Eschscholzia normalt dyrket som en årlig - især i områder hvor vinteren tilbyder kolde fryser.

•California valmuer kan findes i røde, appelsiner, gule, lyserøde, koraller og hvide. Nogle sorter har riflede kronblade og andre glatte. Der er store voksende sorter, som vil nå 2' høj og mindre dem, der forbliver på 8"- 10" i højden. Der er endda dobbelt-blomstret sorter med to gange den sædvanlige antal kronblade.

•Keeping i sind indfødte miljøet hvor Eschscholzia udviklet sig vil give dig fingerpeg om, hvad disse planter som bedst. Dyrke dem i fuld sol med den bedste afvanding, de kan få. De vil ikke vokse godt i våd jord eller skygge. California Poppy kan leve på lavt vand og tolererer ekstrem varme. Selv om de vokser på mager jord, vil de vokse hurtigt og frodige på mere næringsrige jorder. Hvis de dyrkes som enårige vil det ikke noget, at de vil vokse for hurtigt og udstødning sig med den rige jord. De vil ikke nødt til at lagre energi til en kommende års vækst som de might hvor de forventes at re-vokse det følgende år.

•Brug Californien valmuer til at fylde blomsterhaver med lyse farve. Du kan bruge dem som bed kanter eller klumper af farve, men pas på de vil fade ud i slutningen af sæsonen forlader en tom plads skal udfyldes.

•Du kan vokse California Poppy let fra frø eller købe voksende planter. Hvis du bor i et miljø, chaparral, drys frø fra efteråret gennem vintermånederne, ideelt lige før regnen. Dette vil tillade dem at vokse tilstrækkeligt i de kolde måneder, så de er klar til at blomstre af tidlige forår. I køligere klimaer kan du starte dem tidligt indendørs eller i en kold ramme. Ellers er det bedst at købe planter allerede startet og pot dem ud om foråret.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com