Hvordan man dyrker citrustræer i containere

August 16

Du kan tilføje skønhed og variation til din have med citrus træer vokser i containere. De mest almindelige sorter, der kan dyrkes i containere omfatter mexicanske limes, calamondins, limequats og kumquats. Andre citrus planter såsom appelsiner, mandariner og citroner kan også dyrkes i beholdere med når de købes på en flyvende drage rodstok. (Flying Dragon er en dwarfing rodstok og reducerer den ultimative størrelsen af træet til halvdelen, såsom en clementine mandarin, der normalt ville vokse til 12 fod højde vokser kun omkring 6 fod på en flyvende drage.)

Instruktioner

Forpakket citrusfrugt i containere mindre end du agter at plante i puljen.

•Consider køber en letvægts pot lavet af skum-lignende materiale. Tungere dem som dem fremstillet af træ og ler kan også bruges men er ikke meget bærbar.

•Tilvejebringelse nogle skygge især under midt på dagen at undgå blegning af blade på grund af for meget sollys.

•Tilvejebringelse en god pottemuld med tilstrækkelig dræning. For at øge dræning af enhver pottemuld, bland en del perlite/pimpsten til 5 dele pottemuld.

•Anvend en container/pot, der har drænhuller. Sørge for at dække hole(s) ved et kaffefilter eller køkkenrulle og fyld op med jord hele vejen til bunden af puljen.

•Moisten jord jævnt men gør ikke gøre det vådt. Også vil gør ikke gøre gryder sidde i afløb beholdere som det koncentrerede drænet vand langs med salte blive reabsorberes af anlægget og browning/brænding årsag af blad tips.

•Fertilize din citrus ophavsplanten eller-planterne for at levere kvalitet frugt og altid holde den sund og i fuldt flor. Bruge en vandopløseligt eller timed-release gødning.

En vandopløselig gødning kan anvendes hver to uger efter anvisningerne på etiketten mens en time-release gødning anvendes mellem midten af februar og midten af oktober anvisninger på etiketten.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com