Hvordan man dyrker Delicata Squash fra frø

May 15

Hvordan man dyrker Delicata Squash fra frø

Sød og cremet smag delicata squash blander godt i mange småretter. Du kan bage squash hele, damp eller sauté det, deep-fry eller grill for at forsegle i smagen og give squash en sprød tekstur. Kaste delicata squash i et fad med andre grøntsager og kylling eller svinekød og du har et komplet måltid. Med så meget måltiderne mangfoldighed, det betaler sig at have delicata squash på hånden. Du kan vokse delicata squash fra frø i din baghave køkkenhave.

Instruktioner

•Klart en plads i din have af mindst 50 kvadratfod. Delicata squash vokser på vinstokken og har brug for 50 til 100 kvadrat fødder til at vokse til modenhed, ifølge University of Illinois. Forberede yderligere rum 5 fødder fra hinanden for yderligere rækker til at give vinstokke plads til at vokse.

•Løsn jord med en haven hakke. Bruge dine hænder til at fjerne eventuelle sten indlejret i jorden. Bland en lille mængde af organisk sammensatte i jorden, hvis det ønskes.

•Divide 50 m² stor plads i fire sektioner. Grave et hul 1 tomme dyb med en lille haven skovl i hver sektion. Efter de sidste frost passerer og jorden begynder at varme op, placere en frø i hvert hul. Gentag for eventuelle yderligere rækker.

•Test jord regelmæssigt at kontrollere for fugt. Hvis jorden bliver tør, let vand planter. Squash vil ikke vokse så godt i tør jord.

•Look over de rødder og vinstokke når planterne begynder at modne og beholde de bedste tre planter. Fjerne den fjerde plante for at tynde ud i området og give de andre planter mere plads til spredt og modne.

•Anvend en haven hakke til at luge området regelmæssigt. Fjern eventuelle nye ukrudt, som du kan se dem, for at undgå at hæmme væksten af din squash vinstokke.

•Spray squash planter med insektgift, når en uge til at forhindre agurk biller eller squash planter fra at ødelægge din afgrøde. Spray området i den sene eftermiddag eller tidlig aften efter bierne har forladt din have.

•Harvest din vigtigste afgrøde af delicata squash i tidligt falde, i løbet af September eller oktober og før den første frost. Høste nogen delicata squash, der har en fast hud og fuld farve.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com