Hvordan man dyrker din egen grøntsager af kalenderen

August 16

Hvordan man dyrker din egen grøntsager af kalenderen

Friske grøntsager kan gøre en forskel i hvordan dine salater og andre retter smag. Voksende din egen køkkenhave tillader dig at have de friskeste grøntsager muligt. Det kan være en udfordring for at få planter til at vokse og gøre grøntsager, men det hjælper virkelig hvis du bruger en kalender til at hjælpe dig med at afgøre, hvornår man skal plante og hvornår man skal høste. Det kan tage et par voksende sæsoner af praksis, men med lidt tålmodighed, kan du vokse en fuld afgrøde af grøntsager.

Instruktioner

•Vælg hvilke grøntsager du ønsker at vokse i din have. En erfaren lokale gartner kan fortælle dig, hvad der gror bedst og hjælpe dig med planlægningen. Vælge grøntsager du kan lide, så du ikke ender med overskud, som du ikke spiser.

•Plan din beplantning. Den gamle Farmer's Almanac har et diagram, der viser det bedste plantning datoer for bestemte grøntsager baseret på den sidste frost tidspunkt for dit område. Vælg et farvemærke. Markere en kalender til din næste vækstsæsonen med plantning datoerne for hver plante, du ønsker at vokse børsnoterede på almanakken.

•Calculate når at befrugte hver af dine planter ved hjælp af diagrammet i vegetabilsk vokser Guide i den gamle Farmer's Almanac. Mark befrugtning datoer i kalenderen med en anden farve markør.

•Figure høst gange baseret på diagrammet på den have hjælper. Forskellige grøntsager modne på forskellige tidspunkter, så markere med forskelligt farvede markør, kalender med de dage du ønsker at høste forskellige grøntsager.

•Forbered til din have. Køb dine frø, stiklinger, gødning, en skovl, en murske eller spade, en rake og en hakke. Afhængig af betingelser i dit område, kan du også brug for en rorpind og en sprinkler.

•Plant dine frø og stiklinger på datoer markeret i kalenderen. Skal du følge eventuelle særlige oplysninger om afstanden mellem frø eller stiklinger, hvis du startede din frø indendørs.

•Fertilize din have på dagene markeret i kalenderen. Følg eventuelle særlige anvisninger fra producenten på pakken. Du skal måske vente hvis det regner, eller hvis du har haft en tørke. Befrugtende uden at følge detaljerne kan brænde dine planter.

•Harvest når kalenderen når dagene markeret for hvert vegetabilsk.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com