Hvordan man dyrker din egen urter & krydderier

July 27

Hvordan man dyrker din egen urter & krydderier

Urter og krydderier er dyrt at købe. De er mindre flavorful end friske krydderurter og krydderier, som du kan vokse i hjemmet. Urter og krydderier er velegnet til store gryder, der kan hænge lige uden for dit vindue eller endog være placeret inde i vindueskarmen. Forestil dig at gøre en frisk pasta sauce med hjemmelavet italiensk urter og krydderier. Du skal blot et par grundlæggende elementer og et solrigt sted at vokse din urter. Nyd duften af planterne under planlægningen af dit måltid, og samle dem i øjeblikket de nødvendige under tilberedningen.

Instruktioner

Hvordan man dyrker din egen urter og krydderier

•Fyld en stor gryde med pottemuld. Arbejde i jorden med dine hænder til at sikre, at der er ingen store klumper, og at jorden er løs.

•Dig fem fordelte jævnt små huller i jorden ved hjælp af en murske. Hullerne skal være lidt dybere end rod base af planter. Placer udplantningsplanterne ind i hullerne. Udfyld omkring stiklinger med snavs, du har fjernet med en murske. Let pakke jorden omkring hver af stiklinger med dine hænder.

•Fyld en vandkande med vand. Vand udplantningsplanterne grundigt. Henvise til sætteplante pakker for specifik pleje instruktioner. Som en generel regel, vand en gang om ugen eller når jorden bliver tør. Vand grundigt mindre ofte frem for hyppige lys vanding.

•Harvest dine urter og krydderier som behov ved hjælp af et par Sakse til køkken.

Tips & advarsler

  • Høste dine urter lige før brug for at opnå den friskeste smag i din madlavning.
  • Må ikke over vand dine planter. Følg eventuelle plante-specifikke pleje instruktioner omhyggeligt.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com