Hvordan man dyrker en græsplæne i lerjord

May 30

Hvordan man dyrker en græsplæne i lerjord

Når du har en sund og grøn græsplæne, det ikke kun tilføjer værdi til dit hjem, men også skaber skønhed i din landskab. Men hvis din jord indeholder for meget ler, voksende græs vil være næsten umuligt. Dette er fordi ler partiklerne i jorden holde sammen, som forhindrer den i at dræne godt. Vand vil også tendens til at køre ned i jorden, tager værdifulde næringsstoffer med det. Du kan ændre jorden og gør det muligt at dyrke græsset, og selv om det vil tage lidt tålmodighed og arbejde, det vil være det værd.

Instruktioner

•Kontroller din jord om om det indeholder ler, og i bekræftende fald hvor meget. Placer en lille mængde af jord, omkring 1/4 til 1/2 kop, i din hule hånd. Våd jord lidt med en sprayflaske til at få det fugtige nok, at når klemt, det danner en klæbrig bold. Undersøge jorden for at se, hvis bolden er fortsat stramt komprimeret, hvilket betyder en høj ler indhold, eller hvis det adskiller på grund af en lavere ler indhold.

•Purchase et testkit til jord fra en planteskole eller haven butik, og sørg for kit vil teste for pH, kvælstof og fosfor. Bruge testkit ifølge retninger til at bestemme hvad du skal gøre for at ændre jorden. Tilføj i en organisk kompost materiale såsom bark, gødning eller barkflis. Indtil eller pløje kompost i jorden, så det vil bryde op ler og forhindre det klistrer sammen. Tilføje en lime blanding, hvis din jord er den sure side.

•Tilføj næringsstoffer til jorden ved at dyrke en dække bestand af planter, såsom hvede, Lucerne eller Kløver, som vil bringe i kvælstof. Vokse dække afgrøde for et par sæsoner og derefter tillade det at dø ud. Indtil eller pløje den byggegrund fuldt indarbejde dække afgrøde og grade plottet så det skråner væk fra huset eller nogen andre bygninger for at forhindre oversvømmelser.

•Disperse græs frø med en maskine til større arealer eller i hånden for små områder. Vand nyligt seedede plænen grundigt så vandet opsuger i mindst flere inches. Holde jorden fugtig, indtil frøene spirer, så reducere vanding til flere gange om ugen, medmindre at vejret er meget varmt, så vand oftere indtil græsset er etableret.

Tips & advarsler

  • Føj ikke sand til en høj indhold lerjord, da sandet vil holde sig til ler og gøre jorden endnu mere komprimeret.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com