Hvordan man dyrker en have for nydelse

July 21

Hvordan man dyrker en have for nydelse

Havearbejde er en fælles hobby, fordi mange mennesker finder det både afslappende og givende. Når du dyrker en have, er dit hårde arbejde belønnet med smukke blomster eller lækre frugter og grøntsager til at spise. Før du få grave i snavs, er det en god idé at komme med en plan på papir, så du ved præcis hvor din have skal placeres, og hvilke typer af ting, du vil plante. Hvis du har aldrig bygget din egen have før, fokusere på enten en blomst eller en køkkenhave.

Instruktioner

•Vælg en placering til din have. Når du vælger et sted, Tænk på typerne af planter, du ønsker at vokse. Nogle planter vokser bedst i områder, der har direkte sollys og andre vokser bedst på skyggefulde områder.

•Draw ud et kort i din værftet og angive, hvor haven skal placeres. Bruge millimeterpapir og tegner alt til at skalere. Dette vil hjælpe dig med at afgøre, hvor meget jord og andre materialer, du bliver nødt til at oprette din have. Kontroller, at du angiver præcist, hvor du vil placere dine forskellige planter i haven.

•Anvend en skovl eller spade til at grave ud hvor du ønsker din have skal placeres. Din værftet er sandsynligvis dækket af græs og derfor skal du fjerne græsset. Grave ned omkring 6 inches til at fjerne græs fra haven.

•Build op dit blomsterbed eller have med økologisk jord og kompost. Fylde blomsterbedet, indtil det har den ønskede højde – nogle mennesker kan lide haven for at være højere end de omkringliggende græs. Efter du har lagt i jorden, kan du bruge en rototiller til at slå den og blande det.

•Plant dine planter eller frø din haven planmæssigt. Når dyrkning af en have, er du ikke begrænset til dyrkning af planter fra bunden. Hvis du ikke ønsker at dine egne frø, besøge en børnehave og vælg allerede spirede planter til at hjælpe dig med at få et forspring. Vand i haven, og tilføje eventuelle gødning planterne kan kræve. Fortsætte med at tage sig af dine planter med regelmæssig vanding og du vil snart høste fordelene af dit hårde arbejde.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com