Hvordan man dyrker en have Over Leach felter

October 21

Mange boligområder septisk systemer vil omfatte en afløbet område som en del af systemet. Da afløbet område hvor alle spildevandet bruges af dit hjem er drænet til omgivende jord, er det afgørende at undgå skader på din drain felt da drain felt fiasko kan føre til ildelugtende og dyre reparationer til septisk system. Korrekt landskabsarkitektoniske over toppen af feltet septisk afløb er en af nøglerne til at undgå skader på feltet.

Instruktioner

•Vælg græsser og lavvandede rodfæstede planter til en drain felt have. En af de nemmeste måder at beskadige din drain felt er ved at plante træer og dybt rodfæstede planter over toppen af feltet afløb; når deres rødder vokser ind i afløbsrør, fraktur linjerne, forårsager drain felt fiasko. Derfor kun græsser og lavvandede rodfæstede planter bør dyrkes i en have over toppen af en drain felt.

•Vælg haveplanter med minimal vanding behov. En af fordelene ved at dyrke en have over toppen af en drain felt er, at planter vil absorbere fugt i jorden omkring afløbet område, hvilket øger effektiviteten af feltet; overvågning af planterne sundhedstilstand kan også bruges til at overvåge, om afløbet område fungerer korrekt. Men hvis du vokse haveplanter, som har brug for overdreven manuel vanding, begge af disse fordele vil blive annulleret, da manuelt tilføje vand til toppen af et afløb felt ikke vil tillade dig at overvåge fugt niveauer nedenfor.

•Work jorden minimalt når plantning over en drain felt. Afhængigt af den nøjagtige udformning af septisk afløbet område, kan nogle komponenter af systemet være så tæt som 6 inches på jordens overflade. Derfor aldrig bruge en gas eller elektrisk tiller når forberede jorden for planter og manuelt arbejde i jorden så lidt som er nødvendig for at undgå skader på afløbet område. Med undtagelse af de ovennævnte retningslinjer er dyrke en have over toppen af en drain felt ikke anderledes fra dyrke en have på andre områder.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com