Hvordan man dyrker en kartoffel plante inde

December 18

Vil rejse en spud men har ikke plads til at gøre det? Ikke et problem. Kartofler er blandt de letteste af edibles at vokse inde. Som de trives godt i et varmt, solrigt klima, er varme i en lejlighed køkken perfekt til kartoffel opdræt. En stor plantning container eller planter, pottemuld og gødning, og masser af sol og vand er alt hvad du behøver at opdrage barnet spud indendørs.

Instruktioner

Hvordan man dyrker en kartoffel plante inde

•Acquire en stor container. Afhængigt af kartoffel du vil plantning, skal du en container stort nok til at holde en fuld vokset kartoffel og bred nok til at tage i lys nok. Container med jord, Sørg for der er små huller i bunden af beholderen at tillade til at dræne inden påfyldning.

•Sæt container foran et stort vindue, eller det vindue, der ser mest lys i løbet af dagen. Dække bunden af gryden med små sten (at give mulighed for afløb uden at gøre noget jord rod) og derefter udfylde pot en tredjedel af vejen med en blanding af pottemuld og sphagnum. Fyld ikke puljen helt, som du bliver nødt plads til løbende fyld potten med jord som kartoflen vokser.

•Klippe kartofler således at hver "frø" har et øje. Space dem i plantageejer omkring seks inches fra hinanden. Afhængigt af størrelsen af din pot, vil du kunne plante mellem fire og fem frø. Dække hver spud med omkring tre inches af jord.

•Kapacitet kartoflen planter dagligt. Drukne ikke dem, men du skal holde dem fugtige. Så længe drænhuller forbliver klart, bør du kunne vand dagligt uden risiko for skimmel.

•Tilføj tre flere inches af jord (i en gravhøj omkring kartoffel plante) når planten vokser til omkring seks inches høj. Holde "bygning" jorden indtil gravhøjene er omkring to inches fra toppen af beholderen.

•Harvest dine kartofler inden for to til tre måneder vokser. Der er ingen magiske tegn signalerer, at kartoflen er klar til plukning; tage det på instinkt. Ved hjælp af din hånd, nå ned i jorden og wrap omkring spud og rykke op. Så mash, Sauter, damp eller yngel og nyde.

Tips & advarsler

  • Hvis du ikke har et meget stort vindue, eller du bor i et meget mørkt område (såsom Danmark om vinteren) kan du altid købe en kunstig sol lampe til at give både beat og lys til indendørs kartoffel plasteret.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com