Hvordan man dyrker en køkkenhave i Cleveland, Ohio

October 22

Hvordan man dyrker en køkkenhave i Cleveland, Ohio

Den rige jord og varme om sommeren klima i Cleveland, Ohio gør denne by et ideelt sted for novice gartnere at få deres våde fødder i kunsten at Vegetabilske havearbejde. Mens opgaven med voksende din egen spiselige kreationer kan synes næsten håbløst store, i sandhed er det ganske simpelt hvis du afsætte tid til planlægning og vedligeholdelse af din vegetabilske-fyldt plot. I stedet for afhængig af råvarer dyrket af andre denne sommer, drage fordel af vidundere i naturen og producere din egen grøntsag afgrøde.

Instruktioner

•Begin din have på det rette tidspunkt. Den rette tid til at starte en køkkenhave i nordlige Ohio er slutningen af April til midten af maj. Arrangere at starte under vinduet for at sikre maksimal vegetabilske produktion.

•Vælg en haven placering. Ingen placering er for lille til boliger af en have. Hvis du bor i byen, bruge nogen grøn plads du har til rådighed til din have. Hvis du bor i forstæderne eller land, være en smule mere selektive som du sandsynligvis have en større overflod af grønne plads hvorfra man kan vælge.

•Overvåg den havejordstykket sollys udsætte. Se din valgte stedet i flere dage til at bestemme, hvor meget sollys, plottet modtager. Hvis du bemærker, at plottet ikke få mindst 12 timer af sollys, overveje at vælge en anden placering som sollys er forudsætning for optimal vegetabilske haven succes.

•Forbered din jord. Indtil din jord at blødgøre det. Hvis din jord ikke er en rig, mørk brun eller sort, mix i nogle gødning for Plantesundhed. Følg blanding forholdet opført på bagsiden af den gødning, du vælger for at sikre, at din oprette en jord patch med den helt rigtige mængde af næringsstoffer.

•Vælg en plante sortiment passer til Cleveland, Ohio, klima. Der rapporterer er over 40 vegetabilske planter egner sig til Ohios klima, Ohio State University. Fælles Ohio-venlige planter omfatter tomater, grønne bønner, squash, gulerødder og majs. Overveje både størrelsen af din plot samt din vegetabilske smag, når du vælger fra dette udvalg at udfylde din haverum.

•Følg frø pakke instruktioner for at sikre korrekt plantning. Meget opmærksom frø placering som haven overbelægning kan føre til manglende trivsel. Også overveje dybde, da denne faktor kan spille en stor rolle i haven succes.

•Tend til haven regelmæssigt. Vand og luge haven som nødvendigt. Se for modning af grøntsager, og fjerne dem fra haven for hurtigt at sikre, at du får dem på toppen af deres modenhed.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com