Hvordan man dyrker en Orange Bush Ice anlæg

January 20

Hvordan man dyrker en Orange Bush Ice anlæg

Orange bush is planter, Botanisk kendt som Lampranthus aurantiacus, er populære blomstrende sukkulenter indfødte til Sydafrika. Foretrækker de varme, tørre klima i deres fædreland, vokser orange bush is planter bedst i USDA plante hårdførhed zoner 9 og 10. Et udmærket supplement til varme klima haver og hjem landskaber, orange bush is planter er værdsat for deres kort, voksagtige blade og 2-tommer-dækkende orange blomster, der blomstrer i foråret, sommeren og falde.

Instruktioner

•Find en passende plantning for din orange bush is plante i din have eller hjem landskab. Vælg en full-solen placering, der modtager seks til otte timer med lyse, direkte sol hver dag. Vælg en plantning placering, der også har godt afdrypning jord, da vandlidende jord vil forårsage rødderne af din orange bush is plante til at rådne.

•Dæk valgte plantning placering i en 3-tommer lag af lige dele alderen gødning, sphagnum og grove bygherrer sand. Arbejde de økologiske ændringsforslag i jorden til en dybde af 6 til 8 inches ved hjælp af en skovl, havearbejde gaffel eller rorpinden.

•Dig en plantning hul til din orange bush is plante, som er stor nok til at komfortabelt hus rødderne af dit anlæg og bare dybt nok til at blive plantet på samme niveau det var stigende i sin børnehave container. Plads plantning huller 12 til 24 inches fra hinanden når plantning flere orange bush is planter.

•Center din orange bush is fabrik i hul og fylde i rummet omkring det med fordrevne ændrede jord. Pakke ned overfladen af jorden for at sikre din orange bush ice anlæg.

•Kapacitet din ice plante grundigt efter plantning for at hjælpe det justere til den nye placering. Fortsætte med at give 1 tomme af supplerende kunstvanding pr. uge for at forhindre, at jorden tørrer ud. Blød jord til en dybde af 6 til 8 inches med hver vanding.

•Fertilize når en måned i løbet af foråret og sommeren til at give din plante næringsstofferne den har brug for til at producere sunde og livlige blomstrer. Bruge en gødning, der er specielt formuleret til blomstrende planter eller gøde med en kaktus eller saftige gødning. For de bedste resultater, skal du bruge gødning produkt ifølge pakke retninger.

Tips & advarsler

  • Orange bush is planter kan også dyrkes i containere ved hjælp af de samme dyrkning krav.
  • Orange bush is planter er modtagelige for en række fælles skadedyr og svampesygdomme. Overvåge dit anlæg for tegn på insekt angreb eller svampesygdomme og behandler med et insekticid eller fungicid, hvis nødvendigt.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com