Hvordan man dyrker en overlevelse have for at overleve Recession

November 24

Hvordan man dyrker en overlevelse have for at overleve Recession

Nu er det tid til at forberede din overlevelse have til at hjælpe med at sætte mad på bordet under disse hårde tider. Her er nogle ideer til, hvilke afgrøder er bedst.

Instruktioner

•Start planlægning "overlevelse haven" til foråret. Nu mere end nogensinde havearbejde kan hjælpe lukke mad budget hul. Du vil gerne fokusere på hårdføre grøntsagssorter, der er rigelige producenter.Hvis du ikke allerede har er en haven vinteren et godt tidspunkt at bryde jorden (forudsat det ikke er frosset.)Vælg et sted, der får en god mængde af sollys i løbet af dagen og er ikke placeret på eller i nærheden af en Septisk system.Bryde op jorden godt med en pick og buste op snavs clods. Rive græsplænen Græsrødder og klipper. Du skal måske bringe i mere jord. Hvis du har været en kraftig græsplæne kemiske bruger kan det være en god idé at fjerne jorden og bringe i økologiske muld fra en organisk haven center. Undgå gødning, der ikke har været komposteret, da det kan brænde ny vækst.

•Medtagelse sorter, der bærer igennem de fleste sæsoner af året i overlevelse haven. Du bør tjekke med din lokale County Udvidelsesagenten for en plantning tidsplan for dit område. Dit lokale Havecenter kan være i stand til at hjælpe så godt med datoer og sorter at plante.I det tidlige forår kan du plante salat, især rødlig sorter, at modstå kulde. Nogle former for ærter er kolde tolerant så godt.Grønne, såsom grønkål og sennep greens er en vigtig del af en overlevelse have. Da kun et par rækker af grønne kan give nok for flere måltider om dagen der er værd at tilføje. Grønkål er høj i vitamin A og andre næringsstoffer.Bønner giver også en god mængde af mad til tabellen. Når de starter bør forsynet med én tyve fods række bønner give alt hvad du behøver for at spise og frysning senere. I tidlige efterår du kan være i stand til at vokse kolde tolerant grøntsager som broccoli og kål afhængigt af dit område.

•Grow rodfrugter ud over jorden grøntsager. Kartofler er en anden vigtig del af en overlevelse have. Selv om kartofler er billige i butikken er der intet bedre end "ny" kartofler eller de små rødlige slags, som du kan koge sammen med grønne bønner eller tjene dækket med ost.Tilføje korte afgrøder som majs, som kan tilberedes på mange forskellige måder og også nuancer udbud planter som squash og bønner. Sukkermajs er en god overlevelse haven komponent, selvom det tager lang tid at vokse.En af de mest produktive overlevelse haveplanter er tomater. Plante kirsebær og regelmæssig tomater. Check med din have center for de former, der gør bedst i dit område. Bøf er en populær sort, der bærer en masse frugt.Glem ikke at afrunde salat grøntsager med gulerødder, persille og agurker.Afsætte en lille del af haven til krydderier, som du kan bruge i bejdsning og madlavning. Tilsæt dild ukrudt, koriander og basilikum til hverdagens madlavning.En overlevelse have kan spare dig penge i disse vanskelige tider og giver sunde økologiske produkter også.Spørg din lokale økologiske Planteskole om økologisk skadedyrsbekæmpelse bekæmpelsesmetoder.

Tips & advarsler

  • Du kan holde bugs i skak med naturlige metoder som sikrere sæbe, som er tilgængelige på dit lokale Havecenter.
  • Holde et skridt foran bugs. Bruge mariehøns, der sælges i økologisk havecentre at kontrollere bladlus og inspicere din have dagligt for tegn på larver og andre men'er. Jo hurtigere behandle du den lettere de er at slippe af med.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com