Hvordan man dyrker en vegetabilsk & frugt haven i Arizona

October 14

Hvordan man dyrker en vegetabilsk & frugt haven i Arizona

Mange mennesker billede en ørken, når de tænker på Arizona. Sandheden er, at Arizona tilbyder en bred vifte af miljøer, hvoraf mange er helt egnet til dyrkning af frugt og grøntsager. Fordi staten får næsten ingen frost, kan Lidenskabelig gartner vokse spiselige planter næsten året rundt, med de bedste sæsoner at blive vinter og forår. De største ulemper til havearbejde i Arizona er høje sommertemperaturer og sandy, høj-basisk jord. Selv med denne sværhedsgrad rangerer Arizona sekund i USA for sin produktion af honningmelon, broccoli, salat, citron, cantaloupe og blomkål.

Instruktioner

•Indstil den bedste placering til din have. Vælge et område, der modtager både sollys og skygge, som giver mulighed for forskellige planter at få passende beløb af lys.

•Tag på arbejdshandsker eller havehandsker. Brug skovl, grave op og vende jorden i hele haven område. Grave ned omkring 2 fødder til at bryde op snavs så rodsystemer har fri bevægelighed for vækst. Bruge en pick økse til at fjerne enhver calciumcarbonat lag fra din snavs at give god dræning.

•Fertilize jorden. Lægge denne blanding ca 3 inches dyb jævnt i hele haven. Bland det i løsnede jorden.

•Vælg dine frugter og grøntsager; der er mange at vokser med succes i Arizona. Frugt liste omfatter passionsfrugter, star frugt, litchi, meloner og citrus. Grøntsager er der tomater, peberfrugter, okra, løg, radiser, squash, salat, agurker og bønner.

Den samlede vejr i Arizona varierer i hele staten. Konsultere en hårdførhed kort. Denne måde vil du være at vælge planter specielt velegnet i og bæredygtig for din region.

•Kontakt instrukser på hver pakke frø eller i hver sætteplante containere. Hvis du har valgt frugtbærende træer, læg dem i en placering, hvor de giver skygge til andre frugter og grøntsager, der har brug for det. Sætte hver frø eller planter ned i jorden plantning anvisninger; for frø er den generelle regel to gange diameteren af den hele frø. Efterlad plads nok mellem både frø og planteforædlingsmateriale, så du kan omplante dem senere, hvis det er nødvendigt.

•Tend i haven. Vand planterne efter behov. Typisk kræver dine frugter og grøntsager to gange ugentlig vandingerne, hvis du er voksende i løbet af vinteren og foråret. Holde jorden fri for ukrudt og hold øje med tegn på skadedyr.

Tips & advarsler

  • Kontroller, at du plante de rigtige ting på det rigtige tidspunkt. Plantning af Stagger øger din dyrkning og høst sæson
  • Kompost er et glimrende valg for Arizona haver, fordi det har store mængder af organiske forbindelser, der forbedrer væskeophobning samtidig jorden næringsstoffer. Det tilbyder den ekstra fordel af støtte til frugt og grøntsager vækst lige så godt. Bland kompost med gips at afbalancere alkalinitet.
  • Sætte grøntsager nær den lyseste del af din have. De kan lide mindst seks timer af sollys dagligt.
  • Overveje underground vanding, især for grøntsager med dybere rod senge.
  • Bære handsker, solhat og solcreme til at beskytte dig selv mod vabler og varme.
  • Ikke overbelaste din indledende havearbejde indsats. Start lille, så du kan få at vide, klimaet og hvordan dine planter reagere.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com