Hvordan man dyrker en vinter køkkenhave

March 19

Hvordan man dyrker en vinter køkkenhave

I USA er den sydlige region, og nogle områder i nord, som vest for Cascade Mountains, steder, hvor klimaet er mild nok til at hæve grøntsager om vinteren. Ikke alene er plantning i vinteren en måde at holde jorden konditioneres i foråret, det hjælper med at spare penge på mad regninger. Vælg hvad der skal plante fra det udvalg af cool sæson afgrøder tilgængelige, som indeholder roer, gulerødder, spinat, salat samt andre grøntsager.

Instruktioner

•Vælg det mest solrige sted i din have til dit winter grøntsager. Den højeste område er også bedst, som kold luft dræn i lave steder, skadelige planter.

•Dig et hul omkring 1 fod dyb og fylde den med vand. Hvis væsken forsvinder inden for én dag, har webstedet hurtig dræning grøntsager kræver. Overveje at bygge et højbed eller plantning i beholdere, hvis din jordstrukturen er for tung.

•Till jorden til en dybde af 6 inches og indarbejde 2 inches af kompost i det sidst på sommeren. Desuden blend i ½ kop af et 5-10-10 gødning pr. 100 kvadratfod. Rake område til en glat overflade.

•Listen hvor lang tid det tager hvert vegetabilsk at modne. Oplysningerne varierer, nogle gange meget. Mærke på kalenderen den gennemsnitlige datoen for den første hårde frost i dit område. Kontakt din kooperative udvidelse kontor eller en lokal børnehave til at indhente oplysninger om begge emner.

•Count tilbage fra den sidste dag i frost antallet af dage, det tager hver vegetabilske at modne fra dag du så sine frø eller transplantation sætteplante. Tilføje to uger til samlet. Den dato, du nå slutningen af dit tælle er dagens plantning.

•Space huller bredere ud end anbefalet at øge strømmen af luft blandt planter om vinteren. Kølige temperaturer bidrage til en høj forekomst af rot og andre skader. Konsekvent luftcirkulation minimerer disse problemer. I foråret, kan du have op til tre gulerod planter pr. tomme.

•Irrigate dit winter grøntsager til rodzonen. Vent, indtil de begynder at visne, eller deres blade udvikle et blåligt skær for at vande dem dybt igen.

•Udvide vækstsæsonen i vinteren, efter behov, ved at installere vægge-o-vand omkring dine planter. Disse enheder ligne plisserede nederdele, men de er plast rør forbundet til hinanden. Fyld hver tube med vand til at absorbere Dagens varme og til at holde planterne varme om natten. Række dækker lavet af åndbart materiale beskytter også grøntsager fra frost og vinden samtidig tillader sollys, varme og vand i haven. Drapere dækslet over dine planter og begrave kanterne i jorden.

•Harvest dine grøntsager når den er moden.

Tips & advarsler

  • I fugtige områder, som Pacific Northwest, holde sneglene ud af haven med en af flere ugiftige taktik: håndplukke dem; installere en kobber bandet, som chokerer snegle og sender dem en anden måde, omkring din have; eller broadcast diatoméjord, et mineral fossile rundt i bunden af hver plante.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com