Hvordan man dyrker et drivhus køkkenhave

September 3

Fordelen ved et drivhus køkkenhave er, at du ikke skal stole på den naturlige sæson af dit område til at vokse en smuk høst. Med et drivhus styre du vandet, timing, fugtighed og temperatur. Den eneste begrænsning med et drivhus er mængden af plads du har, men med et par sæt af hylder, pludselig i haven kan formere ud over dimensioner af jorden drivhuset sidder og give rigelig plads til alle de grøntsager, du ønsker at vokse.

Instruktioner

•Kontrollér en liste til at planlægge hvilke grøntsager du vil vokse eller føler du kan vokse i dit drivhus. Husk størrelsen af din familie og de fødevarer, de forbruger, når du vælger dine grøntsager. En bounty af bønner vil ikke være værd den indsats og rummet i hvis ingen i familien vil spise dem.

•Arrange planter i dit drivhus med overvejelser om hvordan høje forskellige planter vil få. Tomatplanter bliver nødt til at sidde på gulvet mens salat og spinat kan dyrkes på en højere hylde. I modsætning til den grænseløse himmel, drivhuse har lofter og bør tages i betragtning ved at arrangere planterne.

•Man for dine planter regelmæssigt. Konsekvent vanding vil holde dine planter producerer pænt. Ikke over vandet, men også, ikke tillader dine planter tørre ud enten. I et drivhus afhænger dine planter af dig, og du alene da ingen regnvand vil nå dem.

•Tjek for sygdom, svamp og destruktive insekter på en regelmæssig basis. En simpel gåtur gennem drivhuset dagligt kan forhindre spredningen af masse infektioner og infestationer. Alle planter, der begynder at vise tegn på infektion kan være nødvendigt at være adskilt fra drivhuset og muligvis ødelagt.

•Harvest dine grøntsager, når de er klar. Nogle planter, såsom bønner, tomater, peberfrugter og spinat kan plukkes hele tiden i hele sæson mens andre, som løg og gulerødder er plukket en gang og derefter færdig. Uden bekymring for frost, drivhuset giver mulighed for de konstante producenter en længere sæson.

Tips & advarsler

  • Skønheden i drivhuset er, at sæsonen er udvidet til hele tiden producerer grøntsager. Drage fordel af dette ved at starte tidligere og slutter senere end din nærliggende udendørs gartnere.
  • Tillad ikke for meget tid til at forløbe uden vanding. Planter kan tørre ud hurtigt, når det eneste vand de har er hvad der er i deres pulje. Hvis du ved vanding ikke kan forekommer regelmæssigt, overveje en drypvanding system eller timer, som styrer vanding for dig og holder planterne vokser.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com