Hvordan man dyrker forskellige former for Iris

August 4

Hvordan man dyrker forskellige former for Iris

De fleste mennesker har et billede, der kommer til at tænke, når nogen nævner Iris. Men vidste du, at der er mange typer af Iris? Nogle iris er store, nogle små, nogle vokser fra pærer, andre fra knolde, nogle som deres fødder våde, mens andre kan lide at blive tør. Selv forskellige sorter har forskellige blomster. Her er nogle oplysninger om hvordan man dyrker forskellige former for Iris i din have.

Instruktioner

•De ofte folk tænker på Iris i form af dekorative skæggede Iris, der kommer i så mange vidunderlige farver. Denne enorme-blomstrede plante er blevet hybridiseret for at tilbyde næsten enhver farve eller kombination af farver kombineret med dikkedarer, pletter, pletter, bølger, og andre blandinger af farver ledsaget med en lyse fuzzy skæggede stribe på hver petal falder. Disse planter vokser med krybende jordstængler, tyk sword formet blade og langstilkede blomster. De fleste skæggede iris foretrækker sol, almindeligt vand og en god havejord. De vil tolerere en overraskende vifte af betingelser, dog.

•Den løgformet hollandsk Iris vokser smalle og tynde med mere sarte blomstrer. De er ikke længe levet og de fleste har tendens til at blomstre tidligt i foråret, men de vil danne større klynger af prangende blomster over tid. De er også nemme at dyrke og foretrækker lignende betingelser til den skæggede Iris, også tolererer betingelser, der afviger fra ideelt. Med pære Iris planter, altid afvente blade at dø tilbage naturligt før du fjerner den.

•Irises, at nyde Mose betingelser har brug at holde rødderne fugtige og som syre jord. Louisiana hybrider er hjemmehørende i de sydlige swamplands og de tilbyder det bredeste sortiment i farven på alle iris. De har også tættest på en ægte rød blomst. Du kan dyrke disse planter i fugtige haven eller som Dam planter. Smag lignende betingelser, har Iris ensata eller "Japansk Flag" meget store, orchid-lignende blomstrer, der ser fladere og mere åbne end de fleste Iris blomster. Wild eller Flag Iris vokser i varme og kølige klimaer ens og blomster i nuancer af blå og lilla med centrale gule skjolder. Og den gule Flag-Iris elsker at dyrke knædybt i stillestående vand.

•Grow Iris foetidissima for sin geniale scarlet frø, der lyser smukt hele vinteren efter frø pod opdeler åben. Blomsterne er rent faktisk meget dekorative med udsmykkede design på hver petal, men blomsterne er primært brune og grønne, så de er meget subtil. Denne ene foretrækker let skygge og fugtig jord.

•Look for andre skæg-mindre iris med den populære I. siberica, I. spuria, og Stillehavet-Siberian eller den kinesiske Sibirisk iris, der alle er villige til at vokse i enten tør eller våd betingelser. Alle gør fremragende afskårne blomster.

•Til prangende blade samt store, bløde blå blomster, prøve en af Iris pallida sorter med gul, fløde eller hvid fremtrædende striber på bladene.

•Der er mere Iris sorter samt, men dette vil give dig en god idé om udvælgelse af nogle af de forskellige former for iris du kan vokse i din have.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com