Hvordan man dyrker Freesia pærer

August 1

Hvordan man dyrker Freesia pærer

Freesier producere farverige blomster langs en lang stilk. Disse bud stauder er velduftende, dyrkede så meget for deres citrus-lignende aroma med hensyn til deres sarte blomster. Freesier vokse fra en pære struktur kaldet en corm. Pæren gemmer alle de næringsstoffer, freesia kræver for at vokse og blomstre hvert år. Freesier er velegnet til både gryder og haven senge, blomstrer hele sommeren. Plante freesia løg, når alle fare for frost er forbi i foråret, og Nyd blomstrer i din pære have.

Instruktioner

•Applicer en tre-tommer lag af kompost over en fuld-sol, veldrænet haven seng før plantning. Arbejde kompost ind i top seks inches af jord til yderligere at forbedre dræning og jord ernæring. Alternativt, udfylde en seks-tommers diameter puljen med en kvalitet pottemuld blanding.

•SOW freesia pærer til en fem-tommer dybde, plantning dem så den spidse ende vender opad. Space pærer fire inches fra hinanden i klynger af fem eller flere pærer. I Potter, space pærer to inches fra hinanden.

•Kapacitet haven sengen efter plantning indtil de top seks inches af jord er jævnt fugtig. Vand potterne indtil den overskydende fugt bare begynder at løbe fra bunden af puljen og i drypbakke. Tømme det overskydende vand fra drypbakke, hvis det er relevant.

•Fertilize freesia med opløselige pære gødning en gang anlægget afslutter blomstrer. Forlade løvet på plads, indtil det dør tilbage naturligt i sensommeren eller tidlige efterår.

Tips & advarsler

  • I områder med milde vintre, der ikke oplever vinteren frysning, kan freesia pærer plantes i efteråret til foråret blomstrer. Dække seng med en to-tommers lag barkflis i tilfælde af, at der er nogle kolde nætter i løbet af vinteren, som barkflis hjælper med at beskytte knolden.
  • Butik freesia pærer indendørs i en papirpose fyldt med tør sphagnum. Placere dem i varmt, 77-86 grader Fahrenheit rum, indtil du er klar til at genplante dem i foråret.
  • Freesier er ikke tolerant over for enhver temperaturer under 25 grader Fahrenheit; de skal gravet og gemt hver efterår eller dyrket i Potter, der er flyttet indendørs før vinteren kold.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com