Hvordan man dyrker frugttræer i kystnære områder

December 26

Hvordan man dyrker frugttræer i kystnære områder

Frisk frugt plukket fra jeres eget træ er muligt i kystnære områder selv med udfordring af sandjord, hård vind og salte fugt. Dværg og semi-dwarf frugttræer er velegnet til kystområder og deres størrelse gør det nemt at vælge frugten, når den er klar. Omhyggelig udvælgelse og regelmæssig pleje vil hjælpe dig vokse frugttræer på din beach house eller i en baggård frugtplantage i din kystby.

Instruktioner

Forpakket frugttræer, der dyrkes specielt til dit område. Køb på lokale gartnerier, der tilbyder frugttræer rejst i nærheden og der har været akklimatiseret til områdets jord og vejr forhold.

•Vælg en plantning placering, der modtager solen for mindst to tredjedele af dag. Mindske virkningerne af kystnære tåge, ved at placere træet på en bjergskråning i stedet for i en lavere område, hvor den kolde fugtig kan løse.

•Beskyt frugttræer fra vinden. Plant dem hvor vindstød er afbøjet af en bakke eller en plantning af højere træer. Opbygge et læhegn, hvis nødvendigt. Høje haven vægge tilbyder vind beskyttelse samt visuel dimension til en kystnære haven.

•Modify jorden. I efteråret grave en overdimensioneret hul hvor du planlægger at plante på minimum 2 fod dyb og 4 fødder på tværs. Fyld hullet med suppleant lag af kompost, sphagnum og den udgravede jord. Vend jorden i det tidlige forår, grave dybt. Test den plantning placering med et kit fra din county eller statslige universitet forlængelse. Tilføj kalk, fosfor, kvælstof og andre elementer, der er angivet af testresultater at bringe jord inden for en 5.6 til 7,0 pH balance. Plant træet i rede jorden i slutningen af foråret, at tillade en fuld sommer at blive etableret.

•Kapacitet nyplantede frugttræer straks med drikkevand. Modvægt de tørring effekter af kystnære vinde ved vanding træer ofte i hele vækstperioden indtil lave vintertemperaturer eller frost i.

Tips & advarsler

  • Aldrig brug ocean afstrømning eller saltholdigt vand til vand frugttræer.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com