Hvordan man dyrker græs i en våd, skyggefulde område

January 9

Hvordan man dyrker græs i en våd, skyggefulde område

Mange husejere dække størstedelen af deres ejendom med plænegræs, men dette kan være en vanskelig proces i fugtige, skyggefulde steder. Ved at vælge den rigtige arter af græs og følgende korrekt håndtering teknikker men, kan du med held vokse græs i et sådant miljø.

Sort

De fleste cool-sæson græsser virker bedre end varme-sæson sorter i skyggefulde steder. Ru og supina bluegrass vokse godt i fugtige, skyggefulde områder, men du bør undgå Kentucky bluegrass, anbefaler University of Georgia. Kigge efter en frø blanding, der kombinerer et par af skygge - og fugt-tolerante sorter mere tilbøjelige til at overleve fælles plænegræs sygdomme.

Pleje

Befrugte græs i en våd og skyggefuldt område på omkring halvdelen af satsen for græsset vokser i fuld sol. Klippe på et højere højde af 3 til 4 inches at undgå at svække græsset og skaber vækst problemer. Reducere trafikken på våd, skyggefulde områder så meget som muligt, fordi græsset genopretter meget mere langsomt i disse steder.

Overvejelser

Du kan plante andre typer af groundcover i våd, skyggefulde områder i stedet for kæmper for at gøre plænegræs vokser der. Flere sorter af både stedsegrønne og løvfældende jordbundsdække vokse til en højde på kun 6 inches eller mindre. Disse omfatter bugleweed, japansk pachysandra og flere arter af bregner og hosta, ifølge University of Wisconsin kooperative forlængelse.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com