Hvordan man dyrker græs i sur jord

January 30

Hvis du lader græs at synke sine rødder i jorden det kan lide, vil du blive belønnet med en frodig grøn plæne. Men én ting er sikker, græs lide ikke sure eller "sur" jord. Sure jord har en lav pH, hvilket gør det vanskeligt for græs til at få de næringsstoffer den har brug for. Ifølge Purdue Universitet Institut for Agronomi vokser plænegræs bedst i jordbund med en pH-værdi mellem 6,0 og 7,5. Korrigere jordens pH er ikke kun godt for græsset, det er godt for miljøet, da tykke, sund græs brug mindre vand og kræver færre kemikalier til at opretholde.

Instruktioner

• Indsamle en jordprøve til at bestemme jordens pH. Skubbe en murske mindst 4 inches dybt ned i jorden for at indsamle prøver. Indsamle mindst 12 prøver fra forskellige steder på græsplænen. Bland Jordprøverne i en spand og sted omkring en kop af jord i en plasticpose. Kontakt din lokale kooperativ extension service office for instruktioner om mailing prøven til afprøvning, og angive, at du vil være voksende græs i jorden. Jord test kits er også tilgængelige på mange havecentre og hjem forbedring butikker.

•Applicer kalk med en sprederen tilskuddet anbefalet af jord test. Kalk er tilgængelig i både pulver og pellet form.

•Till kalk i jorden før nye græs er installeret, eller gælder for eksisterende plæner.

•Vælg græs til din græsplæne, hvis dit hjem er et nyt byggeri, eller hvis den eksisterende græs er død og skal udskiftes. Forskellige græsser anbefales til forskellige dele af landet og forskellige jordbundsforhold. For eksempel, Richard L. Duble, en plænegræs specialist med filtypenavnet Texas Cooperative siger, at Bermudagrass tåler både surt og basisk jordbund.

•Plant græsfrø, stik eller installere sod. Vand grundigt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com