Hvordan man dyrker grønne Centipede græs

October 6

Grøn centipede græs er en af de mest populære typer af græs i USA. Det vokser med succes i mange slags jord, kræver lidt befrugtning og brug mindre vanding og mindre hyppige afklippede end andre typer af græs. Grøn tusindben forbliver grøn hele året i varmere klimaer og reklamation sine sunde grønne farve efter forår tø i koldere klimaer. Husejere, der ønsker at plante en let-til-pleje-for græsplænen ofte henvende sig til grøn centipede græs til deres græsplæne behov.

Instruktioner

Voksende grønne Centipede græs

•Tag en jordprøve til en lokal Department of Agriculture County Extension Service for en jord test. Lab resultater vil advare dig om muligheden for nematoder i jorden. Grøn centipede græs er følsomme over for disse mikroskopiske orme og grønne centipede græs-rødder vil ikke tage fat, hvis der er nematoder i jorden.

For at tillade grønne centipede græs til at vokse i jorden, som har nematoder, ikke anvende kvælstof når befrugtende, ikke vand ofte men vand dybt og sikre, at der er rigelig kalium og fosfor i jorden (tjenesten county forlængelse vil kunne foreslå gødning og næringsstoffer for at opfylde disse krav).

•Till græsplæne område hvor det grønne centipede græs vil blive plantet.

Vend muld 6-8 inches. Tilling spejlvender den øverste jord og udsætter rigere jorden nedenfor. Det er nemmest at dyrke efter en regn, mens jorden er stadig blød.

•Spread kompost over plæneområdet et par dage før den planlagte plantning. Det er ikke nødvendigt at till kompost i snavs--bare sprede det på jorden.

•Mix frø med sand med en sats på 1/4 pund frø pr gallon af sand. Spred frøet over græsplæne med en mekanisk sprederen eller ved spredning det i hånden.

Sprederen kan lejes gennem en planteskole eller på et hjem center.

•Rake frø i jorden, der dækker frø let med ca 1/4 tomme af snavs.

•Kapacitet plæneområdet let hver dag for de første 2 uger. Efter at vand hver par dage ved hjælp af mere vand.

•Tilføj gødning til plænen omkring to uger efter plantning. Tjenesten land udvidelse kan rådgive om den korrekte gødning til at bruge baseret på lokalområdet og jordprøvens, som blev testet. Generelt gør grønne centipede græs godt med jern-beriget gødning.

Tips & advarsler

  • Når du bruger gødning bære tøj, der dækker hele kroppen. Altid bære beskyttelsesbriller og en støvmaske.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com