Hvordan man dyrker grøntsager Hydroponically

February 16

Hydroponics er voksende planter uden brug af jord praksis. Planterne er forankret i en inert vækstmedium og har til huse i netto Potter. Rødderne af planten kan derefter vokse gennem mediet og ind i et reservoir af næringsstof rig vand. En af fordelene ved at dyrke grøntsager hydroponically er manglen på jorden skadedyr og bakterier, resulterer i sundere planter. Du kan bruge en hydroponics systemer indendørs, så du kan vokse friske grøntsager året rundt.

Instruktioner

•Indstil hvilken type eller typer af grøntsager, du ønsker at vokse. Hvilke grøntsager du ønsker at vokse vil afgøre, hvilken type eller typer af hydroponiske systemer du har brug for.Salat og grønne, købe en salat tømmerflåde system. For tomater bruge agurker og squash, en hollandsk spand system, som vil tillade dig at sætte planten. For kartofler og andre rodfrugter, vil du have en aeroponics system.

•Start grønsager fra frø. Sted to eller tre frø i en inert vækstmedium såsom en stenuld kube. Placer kuben i en lille beholder med vand nok til at holde kuben fugtig, men ikke våd, normalt halvdelen til en tomme af vand.

•Tilføj en ottendedel af en teskefuld af generelle vækst næringsstoffer til vandet, når frø er spiret. Tillad frø til at nå den sætteplante fase.

•Sæt hver sætteplante i en to-tommers eller tre-tommer netto pot. Netto Potter er tilgængelige på enhver hydroponics outlet. Bruge en to-tommers net pulje i salat og grønne. Bruge en tre-tommer net pulje for alle andre grøntsager.

•Tilføj vand og næringsstoffer til din hydroponics system. Generelle vækst næringsstoffer vil opfylde de ernæringsmæssige behov hos vegetabilske planter. Når du tilføjer næringsstoffer til dit system, skal du kontrollere pH balance ved hjælp af et pH-meter. PH skal være mellem 5,5 og 6,5.

•Renew næringsstoffer i dit system hver to til tre uger. Tømme systemet og bruge vandet til dine potteplanter eller jordens garden. Genfyld dine system med frisk vand og næringsstoffer.

•Juster næringsstoffer når dine grøntsager viser tegn på blomstring eller modning, hvis nødvendigt. Hvis de gule blade og dine planter undlader at sætte frugt, kan der være for meget kvælstof i næringsstoffer. For lidt kvælstof kan resultere i hæmmet vækst. Hvis der er ingen tegn på angst, fortsætte med at bruge din almindelige næringsstof.

•Overvåge rødderne af din vegetabilske anlæg. Rødderne skal vises buttet og hvid i farve. Når planten er modnet, kan du se en lille gulfarvning af rødderne. Hvis rødderne er tynde og gennemsigtige, skal du muligvis justere den iltning proces i dit system til at sikre den boble sten fungerer korrekt.

•Harvest grøntsager og grønne lige som du ønsker i en have, jord. Overvåge vandstanden mellem fornyelse af næringsstoffer. Hvis vandstanden falder tilføje ren frisk vand til at opretholde et passende niveau for dit system; planter er meget tørstig, når de producerer.

•Når anlægget er færdig med at producere og er i die tilbage cyklus, fjerne det fra systemet. Erstatte det med en ny sætteplante.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com