Hvordan man dyrker grøntsager i dæk

November 9

Der er flere gode grunde til at dyrke grøntsager i dæk. For én er det en god måde at genbruge gamle dæk, så de ikke ender i et deponeringsanlæg. Ved hjælp af dæk også sparer tid og energi, som du ikke behøver at pløje eller dyrke en have plads. Endelig har næsten nogen nok plads til at dyrke grøntsager i dæk. Alt du behøver er en lille plet at sætte dæk, og du er klar til at komme i gang.

Instruktioner

•Tag på beskyttelsesbriller og beskyttelseshandsker. Skære dæksiden ud af den ene side af dæk med en skarp hobbykniv. Hold dæk fladt på jorden, som man skærer det. Gøre dette med så mange dæk som du ønsker at plante grøntsager i. Placer dæk med afskårne side op i placeringen af dit valg. Skære gummi stykke har du rester i fire lige store stykker.

•Spread et skrald taske over hullet i bunden af dæk. Siderne af posen bør udvide ind i dækket. Anbring fire gummi stykker inde dæk til at hjælpe med at holde posen på plads.

•Sæt et let lag af grus i bunden af de dæk du vil dyrke grøntsager i. Grus vil bidrage til at give afløb for planterne.

•Fyld dæk med jord eller kompost. Fylde indersiden af dæk først, derefter i midten, hele vejen til toppen af dæk. Plante din vegetabilske planter eller frø i dæk. Du kan vokse, gulerødder, salat, tomater, løg, peber og de fleste enhver grøntsager, du ønsker. Afgrøder som grønne bønner og ærter arbejde ikke, fordi de har brug for en masse plads til at vokse i.

•Kapacitet din køkkenhave i dæk som nødvendigt for at holde det fugtigt. Spil op høje planter såsom tomater. Befrugte planter efter behov.

•Sæt hønsenet omkring omkredsen af dæk til at afværge skadedyr såsom hjorte og jorden slagtesvin.

Tips & advarsler

  • Få gamle dæk på en junk værftet eller dækforhandler for et par bukke, eller endda gratis. Affaldssæk i bunden af dæk vil hjælpe med at holde snavs på plads. Det vil også modvirke græs og ukrudt fra vokser op gennem jorden og ind i dækket. Dyrke grøntsager i dæk og du vil være i stand til at plante tidligere i sæsonen; jord eller kompost i dæk vil varme op hurtigere end jorden nedenfor. Sort gummi absorberer og holder solens varme.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com