Hvordan man dyrker grøntsager i en Hydroponics System

September 28

Hvordan man dyrker grøntsager i en Hydroponics System

Hydroponics er et system af voksende planter uden jord. Alle planter har virkelig brug for jord til er at bidrage til at støtte dem. Næringsstoffer kan gives på andre måder, såsom at tilføje gødning. I hydroponics, er en "medium" bruges til at støtte anlægget. Det kan være perlite, sand, grus eller rockwool, som er et stof fremstillet af visse typer af bjergarter, der er smeltet og behandles. Næringsstoffer leveres til de vegetabilske planter gennem et system, der holder rødderne fugtige og fodret. Vegetabilske planter er fri for ukrudt og skadedyr og vokse større og mere nærende.

Instruktioner

Hvordan man dyrker grøntsager i en Hydroponics System

•Saml din hydroponiske udstyr. En enkel og billig ordning vil omfatte en beholder for at holde planterne og næringsstof løsning, et rack af en slags til at holde planter over løsningen, og det næringsstof løsning, selv, ifølge HydroponicGardeningToday.com. Rack kan være så simpelt som en ark af Styrofoam med huller skåret til at holde planter over løsningen. Tilføje en "fugtspredende" materiale, såsom flettet polyurethan garn eller fibrøst reb, der vil bringe løsningen til planterødder ved en jævn hastighed og vil holde rødderne fugtige.

Forpakket dine planter. Du kan dyrke grøntsager fra frø hydroponically, men det er meget enklere at købe stiklinger og begynde voksende processen så hurtigt som muligt. Køb dine planter fra en pålidelig børnehave.

•Plant din vegetabilske planter i mediet. Sørg for planter er godt understøttet i rack'et og at rødderne er i stand til at være i konstant kontakt med naeringsoploesningen. Kontroller, at den fugtspredende materiale er at holde rødderne fugtige. Som planter vokse sig større, vægen systemet kan ikke gøre en passende job og du kan være nødvendigt at skifte til en drypvanding system af slanger bringer der næringsstoffer til rødderne mere effektivt.

•Test pH af løsningen regelmæssigt. Tjek pH dagligt for at starte ud, som anbefales af SimplyHydro.com, indtil du bliver vant til at foretage tilpasningerne. Test, når du har tilføjet næringsstofferne, som dette vil være tilbøjelige til at sænke pH naturligt. De fleste grøntsager vokser bedst i en pH mellem 5,5 og 7,5. Fosforsyre er oftest bruges til at sænke pH, og kaliumhydroxid bruges til at hæve pH. Disse er relativt sikkert kemikalier til at arbejde med, men pleje i håndtering dem kan stadig anbefales

Tips & advarsler

  • Du kan også gøre en container ud af en stor plastikbeholder med låg. Du kan punch huller i låget til at holde planterne oprejst.
  • Rockwool er den mest almindelige medium anvendes til hydroponiske Vegetabilske havearbejde.
  • Du skal bruge en god kilde til naturligt lys eller du kan give det gennem vokse lyser.
  • Mange virksomheder sælger udstyr til hydroponiske havearbejde. Du kan finde disse på din lokale Havecenter eller online.
  • Du kan købe forblandet næringsstoffer løsninger på haven butikker, der appellerer til hydroponiske gartnere eller online.
  • Den korrekte pH er meget vigtigt for hydroponiske grøntsager voksende, så køb en pH testkit og kemikalier, der anvendes til at justere pH, dvs en egnet basisk eller syre løsning.
  • Bruge fortyndet kemikalier for at justere pH, så koncentreret kemikalier foretage store ændringer i pH, der er svære at finjustere.
  • Undgå at bruge bomuld, som rådner nemt, som fugtspredende materiale.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com