Hvordan man dyrker grøntsager i Florida varme

July 1

Hvordan man dyrker grøntsager i Florida varme

Florida vejr tilbyder året rundt grøntsager voksende muligheder med en lille vægt på at beskytte planter mod de varmeste dage i sommer. Varm-sæson afgrøder er vokset i det tidlige forår og plantet igen i efteråret for en sen afgrøde, undgå de varmeste dage i sommer. Juni og juli er gode måneder at høste resterende afgrøder og plan for en fall have plantet i slutningen af August og September.

Instruktioner

•Draw en haven plan, der angiver, hvor og Hvornår planter vil blive startet. Opmærksomme på anbefalet plantning datoer for del af Florida, du lever. Florida vegetabilske Havearbejde Guide giver plantning datoer for nordlige, centrale og sydlige Florida.

•Forbered haven ved tilling jord og blande i organisk materiale, såsom kompost, komposteret gødning og kommercielle jord blander. Vælg et veldrænet sted eller dyrke grøntsager i højbede for ekstra afløb. Sandet jord, almindelige i mange dele af Florida, drage fordel af store mængder organisk materiale. Give mindst en måned efter blanding i un-komposteret organisk materiale, såsom økologiske muld og blade før plantning og 3 til 4 måneder efter at tilføje un-komposteret gødning.

•Start frø indendørs i små potter eller plante direkte i haven under den anbefalede sæson. Start tidligt og giver masser af tid til høst før den varmeste del af sommeren. Vand frø eller planter umiddelbart efter plantning.

•Brug drypvanding til at levere nok fugt til planter eller vandplanter i hånden regelmæssigt. Vand kærlig planter såsom tomater, agurker og meloner kræver daglig vanding i varmt vejr.

•Dæk jordoverfladen med en 3-tommer lag af organisk kompost til at spare på vandet og køle jorden.

•Anvend en skygge klud til at beskytte planter i de varmeste måneder. Tomater og nogle andre planter vil ikke sætte frugt, når temperaturen stiger over 90 grader F. Brug en skygge klud kombineret med en kommerciel frugt indstilling produkt til at øge frugtsætning i disse tider.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com