Hvordan man dyrker grøntsager i Frankrig

January 15

Hvordan man dyrker grøntsager i Frankrig

Land i Frankrig har fire forskellige typer klimaer, Middelhavet, maritime, medio bredde og bjerg. Dyrke grøntsager i Frankrig er en nem tradition, der går tilbage århundreder. Franskmændene elsker friske grøntsager og tilbyde deres bountiful høst i mange gademarkeder og butikker. De fleste grøntsager kræver livsnødvendigheder som fulde sollys, almindeligt vand og god dræning, kompost-rige jord. Når disse krav er opfyldt, kan man nemt vokse grøntsager i Frankrig.

Instruktioner

Dyrke grøntsager i Frankrig.

•Plan din køkkenhave ved at vælge grøntsager, der vil gøre godt i din region i Frankrig. Grøntsager, der vil gøre godt i de køligere klima bjergområderne er broccoli, salat, spinat og gulerødder.

•Vælg et areal på gården eller haven, der modtager fuld sol, eller mindst seks timer om dagen af sollys. De fleste grøntsager, der kan modstå vokser i køligere klimaer kan også vokse godt i delvis skygge som godt. Vælg et websted, der er lidt forhøjet og niveau, så der er ingen oversvømmelser eller stillestående vand i køkkenhaven. Bekvemmelighed er også et vigtigt aspekt at overveje når du planlægger en køkkenhave. Sørg for, at haven er en tæt afstand til hjem at gøre vanding, lugning og høst let.

•Forbered haven sengen af tilling eller grave med en skovl ned til omkring 12 inches. Tage ud alle ukrudt og rester, såsom sten og pinde. Tilføj i rig kompost som sphagnum, alderen gødning, æggeskaller eller orm tarme. Bland kompost materialer med den eksisterende dyrkede jord indtil indarbejdet.

•Purchase frø fra en lokale Havecenter eller en online frø forhandler. Certificeret økologisk vegetabilsk frø er fremstillet ved hjælp af ingen pesticider eller genetisk forandring. Fyld tørv Potter 3/4 af vejen fuld med en god pottemuld mix. Placer flere frø i hver gryde og dæk dem let med pottemuld mix. Vand grundigt og placere plastovertræk over hver pulje til støtte spiring. Frø starter bør begynde omkring fire uger før den sidste frost i din region i Frankrig. Holde frø pakker til fremtidig reference senere.

•Tag off plast dække når frø begynder at spire og Placer Potter i et solrigt sted. Tage Potter udenfor hverdagen og bringe i hver aften, når planter har fire blade til at hærde uden for klimaet. Denne periode bør vare omkring en uge. Efter denne hærdning off uge er grøntsager klar til at plante udenfor.

•Klippe flere små slidser i hver tørv pot og plante planter i deres forudbestemte steder i haven sengen, og sørg for at plante de højeste grøntsager, hvor de ikke blokerer solen fra andre. Dække hele puljen med jord og vand grundigt.

•Weed og vand regelmæssigt for at sikre stærke rødder og øget vegetabilsk produktion. I varme sommermåneder, skal grøntsager muligvis en anden vanding, hvis jorden bliver tørret ud.

•Kontrollér vegetabilsk frø pakker til at bestemme, hvornår grøntsagerne er høsten klar. Forskellige slags grøntsager varierer stærkt i høst gange og parathed.

Tips & advarsler

  • Gødning skal være fyldt mindst et år før indarbejde i jorden på grund af høje niveauer af ammoniak.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com