Hvordan man dyrker grøntsager i Houston

January 31

Hvordan man dyrker grøntsager i Houston

Grønsager kræver seks til otte timer af sollys om dagen, gør Houston, med sin varme Texas sol, en god region for vegetabilske havearbejde. Men også dyrke grøntsager i Houston kræver ændringer af lerjord og hyppig vanding. Ifølge Texas A & M University udvidelse, "den ideelle haveområde får fuld eller næsten fuld sollys og har dyb, veldrænet, frugtbar jord." Vælge grøntsager, du og din familie som at spise. Beslutte sammen at gøre dyrkning og pasning af grøntsager en familie aktivitet. Vælge grøntsager, der vokser godt sammen og kræve de samme vækstbetingelser. Af korrekt forberedelse af Texas lerjord og hyppig vanding, vil du øge sund, nærende grøntsager til din familie til at nyde.

Instruktioner

•Vælge et sted i din værftet, der har veldrænet jord og fuld sol i seks til otte timer om dagen. Sørg for området ikke er i bunden af en bakke eller skråning.

•Amend lerjord ved at blande i "1 til 2 inches af god sand og 2 til 3 inches af organisk materiale til jordoverfladen i slutningen af vinteren eller det tidlige forår," efter anbefalinger fra Texas A & M University (TAMU) forlængelse. Bland det i en dybde af 6 til 8 inches. For tungere jorder foreslår TAMU tilføjelse i 6-8 pounds af gips pr. 100 kvadratfod.

•Applicer 1 til 2 pounds af preplant gødning pr. 100 kvadratfod, ifølge TAMU forlængelse. Behandling med en 10-20-10 eller 12-24-12 gødning. Følg producentens anvisninger til korrekt brug. Vent et par dage før plantning grøntsager frø eller stiklinger.

•Plant frø eller stiklinger på dybde og afstand anbefales på etiketten. Vand dybt, omkring 6 inches når første plantet. Vand dagligt i de første to uger at etablere rødderne. National Gardening Association tyder på vanding med et forsigtigt spray eller vanding kan så du ikke forstyrrer jorden, holder den fugtig, men ikke overmættede. Tjek haven dagligt under varme Houston sommer til at afgøre, om jorden er tør eller fugtig og vand i overensstemmelse hermed.

•Applicer et 1 - 2 tommer lag af økologiske muld (pine halm, kompost, sphagnum) omkring planterne for at forhindre ukrudt og holde jorden fugtig.

Tips & advarsler

  • Numre på en gødning taske forklare procentdelen af næringsstofferne i gødningen. "Det første tal er kvælstof, andet er fosfor, og tredje er kalium," forklarer Univerity Illinois forlængelse.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com