Hvordan man dyrker grøntsager i Montana

November 17

Hvordan man dyrker grøntsager i Montana

Vellykket køkkenhaver i Montana udnytte placering, type af vegetabilsk og type af jord at vokse sunde planter. Montana er beliggende i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 3 og 4, så en hård frost kan forekomme så sent som i midten af April i foråret eller så tidligt som i September i efteråret. Vælg planter designet til koldere klimaer og kortere en kortere vækstsæson.

Instruktioner

•Forbered en placering, der skal modtage mindst seks timer af direkte sollys dagligt. Planer om at gøre rækker i en nord-syd retning til at indsamle de mest lys. Grave op snavs hvor haven skal placeres.

•Break op eventuelle klumper af snavs med en skovl og mix gødning i jorden. Følg anvisningerne på posen for den gødning behov for det specifikke område. Rådføre sig med en lokal haven afsætningsmulighed for den korrekte valg af gødning for den specifikke jordtype i haven.

•Purchase frø af grøntsager som ærter, spinat og løg, som er hårdføre planter og vil vokse godt i de fleste jorder og tåle koldere temperaturer. Bønner, majs og tomater kræver varmere temperaturer og vil ikke tolerere en frost. Plantefrø ifølge pakke retninger for afstand og dybde.

•Sæt hver frø pakke til et træ spil med en hæftemaskine. Pund bålet i jorden i den ene ende af rækken for at identificere typen af frø plantet.

•Spread barkflis eller halm mellem hver række til at reducere ukrudt. Dette vil også hjælpe bevare fugten i jorden i tørre tider. Vand efter frø instruktioner. Tillad frø til at spire. Luge jævnligt for at reducere konkurrencen om næringsstoffer i jorden. Vand efter behov efter nedbør modtaget i området.

Tips & advarsler

  • Anmeld valg af frø omhyggeligt for at sikre, at de vil spire i den kortere vækstsæson. Rådføre sig med en lokal Havecenter for yderligere information om lokale sorter.
  • Forlænge vækstperioden ved at dække planter natlige i slutningen af vækstsæsonen. Dette vil undgå frostskader og tillade planter til fortsat at producere.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com