Hvordan man dyrker grøntsager i Pennsylvania

July 7

Hvordan man dyrker grøntsager i Pennsylvania

Vejr-og jord drive hvilke grøntsager gartnere vokse i Pennsylvania. Pennsylvania har 12 forskellige jordtyper, lige fra de sandede jorder langs bredden af Lake Erie og tung lerjord langs Pittsburgh plateau til over de kystnære sletter veldrænet jord. Pennsylvania's klima er også forskellige. Staten falder mellem USDA plante hårdførhed zoner 4 og 7. For at dyrke grøntsager i Pennsylvania, først afgøre typen klima og jordbund for din region og arbejde inden for disse grænser.

Instruktioner

•Pinpoint dit område USDA hårdførhed zone ved at placere det på en USDA hårdførhed kort. Mange frø pakker indeholder kort over USDA hårdførhed zoner. Kortene er også til rådighed i Havearbejde bøger, farmer's almanac og fra en agent med Penn State county extension service.

•Test din jord til at bestemme jordbundens struktur, pH og næringsstof makeup. Den Penn State landbrugs analytiske tjenesteydelser Lab vil analysere din jord mod et mindre gebyr og afgøre hvilke næringsstoffer til at tilføre jorden før dyrke grøntsager.

•Vælg jord ændringer til din have, baseret på testresultater i trin 2. Næsten enhver jordtype kan drage fordel af en ansøgning af sphagnum og kompost. Desuden hæve din pH ved at tilføje kalk, eller sænke det med svovl.

•Break op din jord til en dybde af 8 inches med en rototiller og fjerne eventuelle sten, pinde eller snavs. Tilføje en 4-tommer lag af jord ændringer over toppen af jorden. Bland ændringsforslagene i jorden med rototiller.

•Vælg grøntsager baseret på deres præstation i din USDA hårdførhed zone. Fordi vækstperioden kan vare alt fra 4 til 6 måneder i Pennsylvania, tid din plantning og høst omhyggeligt. Sarte planter med en kort vækstsæson, såsom grønkål, roer eller gulerødder, kan plantes i foråret og falde for to høster. Starte dyrkning af lange, varme-sæson planter, såsom tomater eller aubergine, indendørs tidlig eller købe dem som transplantationer og placere dem direkte i den havejord. Disse planter vil bære frugt hele sommeren indtil den første frost.

•Dig Render og bore huller i din have til at plante frø. Hver frø bør plantes to gange sin bredde dybde på det bredeste sted. Dække frø og vand dem for at fremme spiring. Plante transplantationer ved at åbne en plantning hul i jorden den samme bredde som rodklump, men ikke dybere. Placer rodklumpen i hullet og dækkes med jord.

•Kontrollér planter dagligt og vand dem efter behov. Jorden bør være så fugtig som en vredet ud svamp. Barkflis omkring planterne for at holde på fugt og holde ud ukrudt.

Tips & advarsler

  • En Penn State county extension service agent kan instruere dig i den foretrukne metode til at indsamle og indsende prøver.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com