Hvordan man dyrker grøntsager i Sand & savsmuld

January 26

Når dyrke grøntsager uden for, er din succes prisgivet af natur. Det er ikke overraskende, gartnere ønsker at dyrke grøntsager i et miljø, der har mere kontrolleret og ikke påvirkes af ændringen af sæsoner. Én metode til voksende indendørs kaldes samlede kultur: dyrke grøntsager i sand og savsmuld. Dette er noget, du kan gøre året rundt og i en forholdsvis økonomisk mode.

Instruktioner

•Forbered tank eller trug. Hvis beholderen er lavet af beton, vil det være nødvendigt at male det at forsegle i nogen kemikalier fra den beton, som kan sive ned i sandet/savsmuld blanding, forgiftning dine afgrøder. Oprette en skråning med sten, hvis man ikke er til stede allerede, mod en ende, så vandet vil løbe ind i et rør, dermed mindske risikoen for planterne ved at drukne.

•Opret en blanding, der er en del sand og en del savsmuld. Beløbet nødvendige vil afhænge af størrelsen af din tank eller trug. Tilsætning af savsmuld er nødvendig for at holde busken fra komprimering.

•Plant dine afgrøder. Disse kan være noget du vælger---fra tomater til peber og meget mere. Kontroller, at du plante dem den anbefalede afstand for de bedste resultater.

•Kapacitet dine afgrøder af oversvømmelser systemet hver to uger. Så vandet til at flyde ud af røret knyttet til afløbet (Se trin 1) og i en spand.

•Tilvejebringelse næringsstoffer til planterne ved overbrusning tør gødning på toppen af sandet/savsmuld blanding, derefter vanding overfladen så goedningen trænger til rødderne af planter. Dette kan ske, når vandet anvendes hver to uger.

Tips & advarsler

  • Installere et akvarium pumpe til lavpunktet at tilføje luft, hvis du er bekymret for, at din jord ikke bliver tilsat nok.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com