Hvordan man dyrker grøntsager i South Australia

May 25

Dyrke grøntsager i et hjem haven kan være både udfordrende og givende. Du skal vide hvad man skal plante, hvornår man skal plante det og hvordan man kan behandle den. Afhængigt af placeringen vælger du, du vil løbe ind i specifikke spørgsmål, som du bliver nødt til at vide, hvordan man kan løse. Klimaet i Australien kan blive en yderligere hindring for med held at dyrke grøntsager, men det er en, der kan nemt overvindes, hvis du bare følge nogle få retningslinjer.

Instruktioner

•Vælg en plantning site, der er veldrænet og beskyttet mod dyr, ekstreme vejrforhold, overskydende solen og bugs. Hvis det er muligt, vælge en lerede jord. Hvis din eneste mulighed er sandet jord, forbedre kvaliteten ved at anvende en befugtningsmiddel, husdyrgødning eller en kompost.

•Vælg hvilke grøntsager du vil plante. Hvad du plante bør være afhængig af hvilken sæson, det er, fordi forskellige grøntsager brug for forskellige betingelser for at overleve. Nogle grøntsager kan overleve alle årstiderne i Australien, som asparges, kål, gulerødder, okra og hvidløg.

•Plant grøntsagsfrø ifølge pakke retninger. De fleste grøntsager kan dyrkes i Australien når de plantes direkte i jorden. Eller plante din frø i en gryde eller hængende kurv.

•Kapacitet dine grøntsager hver en til tre dage før ni om morgenen. Mængden vand dine planter kræver afhænger af årstiden, vejret og hvor godt din jord er i besiddelse af fugt.

Tips & advarsler

  • Undgå skadedyr på dine planter ved at begrænse din brug af pesticider, så disse kan dræbe de naturlige fjender af de skadedyr, du forsøger at holde sig væk.
  • En befugtningsmiddel er et kemisk stof på havearbejde Centre. Det hjælper med at forbedre jordens evne til at absorbere og holde vand.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com