Hvordan man dyrker grøntsager indendørs gennem vinteren

July 19

I løbet af vinteren flytter nogle folk deres haver inde i deres hjem. Selv om dette virker usandsynlig, er det muligt, hvis du har tilstrækkelig plads og tid til en indendørs have. Visse grøntsager vokse med succes indendørs, så længe de fortsætter med at modtage lys, næringsstoffer og vand, de har brug for vækst. Hvis du bor i et område, der bliver koldt om vinteren, kan du overveje at vokser en indendørs køkkenhave.

Instruktioner

•Vælg din container for din indendørs haven. Beholderen skal være noget store og dybe, giver tilstrækkelig plads for plantevækst. Overvej at bruge en papirkurven, akvarium, vaskebalje eller stor urtepotte. Containeren skal have et system, der giver mulighed for kloakering. Hvis ingen afløbshuller er tilgængelig, skal du bruge et bor til at sætte små huller i bunden eller i siderne af bunden. Lægge et stykke net på bunden af beholderen at sikre, at jorden ikke undslippe gennem disse huller.

•Mix din jord til brug i den indendørs køkkenhave. Ideelt set bør du bruge en lige blanding af pottemuld og kompost. Brug ikke udendørs havearbejde jord for din indendørs haven. denne jord komprimerer alt for let og giver ikke mulighed for ordentlig vækst. Fyld beholderen med din jord blanding.

•Review retninger på de forskellige grøntsagsfrø du har købt. Hver vegetabilsk har specifikke krav til plantning, krævet plads, behov for vand og temperaturkrav. Gøre din forskning og følge anvisningerne for hver specifikke vegetabilske.

•Plant dine frø efter deres specifikke krav. Sikre, at de har nok plads til at vokse fuldt og helt. De bedste typer af grøntsager til at vokse i en indendørs have er dem, der ikke dyrker meget store. Overvej at bruge små tomater, gulerødder, løg, peber, salat, spinat og radiser.

•Sæt containere i et rum, der vil give tilstrækkelig lys og en passende temperatur. Igen, gennemgå vejledningen til din specifikke grøntsager. Nogle grøntsager, såsom tomater og peberfrugter, kræver varme temperaturer til at vokse. Når plantning disse grøntsager indendørs, skal du sørge for at du giver et varmt miljø, hvor de kan vokse. Andre grøntsager er mere modstandsdygtige over for køligere temperaturer og kan dyrkes ganske let indendørs.

•Sæt dine planter i en sydlige vendende vindue for at give mulighed for tilstrækkelig sollys, hvis det er muligt. Hvis du har en lukket udestue, bruge rum, som det vil give mulighed for masser af sollys. Men hvis din indendørs haven ikke er modtager mindst seks timer af sollys hver dag, placere den under kunstig belysning. Placere enten fluorescerende lys eller plante lys 3 til 6 inches over planterne.

•Kapacitet din indendørs haven regelmæssigt. Din indendørs haven vil sandsynligvis skal vandes hver dag, især når grøntsagerne begynder voksende. Da din indendørs haven ikke vil have regnvand til at holde det hydrerede, skal du sikre, at Jorden forbliver ordentligt hydreret. Placer en finger i jorden (om 1 tomme dyb) til at teste fugtigheden i jorden. Hvis jorden er tør, vand det med varmt vand.

•Fertilize indendørs haven hver to uger. Bruge en gødning til stueplanter og følge anvisningerne for at specifikke gødning. Befrugtende haven vil sikre, at dine planter får de næringsstoffer de har brug for at overleve og vokse med succes.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com