Hvordan man dyrker jordbær planter ved hjælp af løbere

August 27

Hvordan man dyrker jordbær planter ved hjælp af løbere

Dyrkning af jordbær planter fra løbere er nem og sparer penge forpligtet til at købe nye planter. Jordbær planter bør udskiftes efter fire år, som efter de fjerde år frugt udbytte og kvalitet falder drastisk. Du kan skære løbere hvert år og dyrke dem i Potter, klar til at erstatte ældre planter. Du skal også ændre placeringen af planterne. At holde en plante i den samme seng eller område kan føre til nedsat frugt udbytte og modtagelighed for sygdom som planterne ikke kan finde nok af de mineraler, de skal blomstre, efter at have brugt dem i de foregående år.

Instruktioner

•Untangle løberne kommer fra planter--efter modne jordbær planter er færdig med at producere frugt--ved hjælp af dine fingre, helst uden handsker. Løberne er ganske delikat og kan blive beskadiget, hvis du bære voluminøse handsker.

•Klippe løbere med en skarp kniv, forlader en 1-tommer længde på stilk nær både etablerede anlægget og uudviklede anlægget på runner. Kassér den resterende stilk.

•Fyld en plante pot med kompost, forsigtigt at trykke kompost ned indtil det er lidt fast og puljen er 3/4 fuld.

•Sæt den lille, uudviklet anlæg oven på kompost i anlægget pot. Tage en lille mængde ekstra kompost og placere den rundt i bunden af anlægget, men dækker ikke de små grønne blade. Du vil finde at anlægget er stadig løs i puljen, men dette er normal. Anlægget tager flere uger til fuldt ud at udvikle lange rødder og forankre sig i puljen.

•Kapacitet anlægget let og flytte potten straks til en solrig men læ sted så anlægget ikke er blæst ud af potten, før rødderne har fuldt udviklet og forankret i kompost.

•Maintain en vinter vanding tidsplan. I løbet af vinteren, planten vil dø tilbage og der kan muligvis ikke se alle bladene på alle. Du skal holde det vandes. Det er hvilende og vil regenerere i foråret.

•Dig et hul med en spade i den nye permanente placering for din jordbær seng og vand i hullet.

•Overførsel plante fra puljen til jorden. I foråret, når planten har regenereret og produceret sunde grønne blade, greb det forsigtigt i bunden mellem tommel- og pegefinger og vend potten på hovedet. Med den frie hånd, skal du trykke på bunden af puljen til at løsne rødderne. Greb puljen med den frie hånd og træk forsigtigt væk. Sted jordbær plante ind i hullet og udskifte jorden omkring planten, sikrer, at du ikke dækker bladene.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com