Hvordan man dyrker kartofler i en affaldssæk

September 5

Hvordan man dyrker kartofler i en affaldssæk

Kartofler har historisk set kun blevet dyrket, på gårde og i vegetabilske haver med masser af plads. Men selv folk i det mindste af urban masser kan vokse sunde og velsmagende kartofler med skrald taske metode.

Instruktioner

•Chit dine kartofler, hvilket betyder, at forberede dem til udplantning. Du kan bruge kartofler fra dit spisekammer, selvom de allerede har spiret. Skær kartofler i mindst to stykker, og sørg for, at der er mindst to øjne i hvert stykke. En kartoffel øje er en indrykning eller stedet hvor en voksende spire vil danne. Udelade kartofler stykker til tørre på et stykke køkkenrulle i mindst 24 timer.

•Forbered din jord blanding. Jord blanding skal være let og luftig at tillade kartoffel rødder og skud til at danne og vokse let. Bland pottemuld med sphagnum, Vermiculit eller hakkede døde blade eller en blanding af dem alle. Udfylde en affaldssæk 4 inches fuld af jord blanding. Roll kanterne af affaldssæk ned til inden for 2 inches af toppen af jordlag. Punch huller i affaldssæk under jord niveau at tillade dræning.

•Plant dine kartofler. Plante fem kartoffel Edith pr. affaldssæk, et i midten og fire i en cirkel i nærheden af den udvendige kant af skrald-posen. Plant kartoffel Edith dybt nok bare være knapt dækket med jord. Vand grundigt.

•Maintain dine kartofler. Først, kartoffel Edith vil vokse rødderne. Dette er en tid, hvor der vil være lidt synlige aktivitet. Så Edith vil sende op spirer. Når spirer kommer 4 inches høj, tilføje jord blanding til affaldssæk indtil skuddet er næsten helt dækket igen. Rulle ud kanterne af affaldssæk at holde trit med den jord bliver tilføjet. Vand grundigt. Fortsætte med at tilføje jord blanding som skyde vokser til at tilskynde den til at fortsætte med at vokse opad. Vand poser regelmæssigt så at jorden ikke tørre ud. Når skuddene har nået toppen af skrald-posen, stop tilføje jord og mulighed at blomstre og modne.

•Harvest dine kartofler. Når kartoffelplanten har visner og bladene har slået brun, er det tid til at høste kartofler. Dumpe ud eller skære åbne skrald taske og trække kartofler ud af de underjordiske skud. Børst så meget snavs som muligt, men ikke vaske. Tillad skind til fast op i åben luft ud af sollys i mindst to dage. Vask kartoflerne kun når du er klar til brug til at forlænge holdbarhed.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com