Hvordan man dyrker kidneybønner

May 28

Kidneybønner udvikle bedste i et kontrolleret miljø, som omfatter korrekt fugtighed og næringsstoffer niveauer. Vokset korrekt, kan disse planter producere en glimrende kilde til mad for enhver familie.

Instruktioner

•Forbered jord ved at sikre det er rig på næringsstoffer ved at indarbejde kompost og andet organisk materiale omkring en måned før plantning uden for. Skyttegrav til at plante frø bør være omkring 2 inches dyb og planterne bør være omkring 1 fod fra hinanden med rækker 1 fod fra hinanden. Plantning frø skal gøres når andre grøntsager er plantet eller ca 2 uger efter den sidste frost. Derudover er det vigtigt at holde planter beskyttet, hvis temperaturerne vil falde til under 60 grader Fahrenheit. Vokse kidney bønner i et beskyttet område væk fra vinden.

•Støtte bønnerne enten af wigwam eller stakes. Bush bønner simpelthen brug for tilstrækkelig plads til at blomstre. Små træpinde sikret i jorden og bundet med stærke sejlgarn vil gøre det muligt for klatring bønner til at producere den højeste kapacitet.

•Kapacitet planter dagligt som de udvikler, især når blomster vises. Planterne vil også trives med regelmæssige kompost indskud. Holde et vågent øje på skadedyr og sygdomme til at sikre en rigelig afgrøde. Desværre når bugs spise bladene er der ikke meget der kan gøres. Være proaktiv og bruge naturlige pesticider og styre plante fugt.

Tips & advarsler

  • Sættetid ikke nyre bønne frø inden plantning. Dette vil fremme sygdom i denne særlige plante, men det kan være en god metode til andre grøntsager.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com