Hvordan man dyrker kinesisk røde Birk

May 21

Kinesisk rød Birk navn stammer fra kanel røde bark, som skaller af stammen i den karakteristiske måde af birketræer. Curling kanterne af de farvestrålende bark er en gylden rav farve og den åbenbarede skov af træ er en cremet hvid. Træet bærer små gule og brune rakler i foråret og gule blade i efteråret, at give træet tre sæsoner af prangende pragt. Denne Birk kan vokse til 70 fod i naturlige omgivelser, men det er mere tilbøjelige til at være omkring 50 fod høje i din værftet.

Instruktioner

•Vælg en beliggenhed i fuld til delvis sol. Kontrollere dræning ved at grave en 6-tommer grøft og fylde den med vand. Tillad vand at dræne og genopfylde hullet. Check i en halv time at se Hvis vandet forsvandt. Hvis det er stadig fuld, skal du tilføje grus til din jord at forbedre dræning. Birketræer har brug for masser af vand, men deres rødder vil rådne hvis de sidder i vand.

•Dig i 5 inches af kompost at tilføje næringsstoffer og organisk materiale til jorden. Hvis dræning test mislykkedes, indarbejde 2 til 3 inches af sand så godt. Dyrke jorden til en dybde af 8 til 12 inches. Lav et hul, der er af samme størrelse som rodklumpen og bruge en kølle til hammer i staven bare off-center. Sprede rødderne af træet omkring bålet og fylde i hullet med jord. Vand indtil vandpytter form.

•Tie træet til bålet til at holde det voksende lige og sand. Du kan fjerne indsatsen efter et år. Beskære træet til en central leder på plantning. Opretholde en leder vil holde planten mere stabil og sund. Plantens laveste sidegrene bliver spredt ud sideværts skaber en multi dobbeltskaft effekt.

•Fertilize træ én gang årligt med en afbalanceret gødning i det tidlige forår. Følg anvisningerne på posen for de beløb og udbringningsmetode. Sprede en tyk 3 - 5 tommer barkflis omkring bunden af træet for at forhindre ukrudt og minimere fugttab.

•Prune træ efter behov når det sovende i slutningen af vinteren eller tidlig forår. Fjerne brudt eller syge grene og tynde midten af træet for at øge luftcirkulation og forhindre svampesygdomme. Bruge insektbekæmpelsesmidler sæber og eksplosionerne af vand til at fjerne bladlus, skala og andre små soft-rørige skadedyr. Overrisle dybt to gange om måneden i tørre forhold.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com