Hvordan man dyrker koreanske radise

May 28

Koreanske radiser er ikke de søde lille røde bolde, som du finder i et supermarked produkter afdeling. De er store--vejer op til 6 lbs.-- og ligne en majroe. Koreanske radiser, en bred vifte af daikon, er bleg grøn fra løv til halvvejs ned knold, efterfulgt af hvid. Bruge koreanske radiser i supper, som koreanske maguk, Kimchi eller andre syltede retter, eller spise dem friske. Plant de koreanske radise frø i efteråret og de er klar til høst 50 til 70 dage senere.

Instruktioner

•Forbered radise sengen ved at løsne jorden til en dybde af 16 inches. Tilføj 4 til 6 lbs. 10-10-10 gødning for hver 100 fødder af rækken.

•Plant koreansk radise frø 1/4 tomme dyb, 10 inches fra hinanden i 3-foden rækker. Dække frøene let med jord og må ikke pakke jorden over frø.

•Kapacitet koreanske radise sengen med fine tåge indstilling på din slange til at undgå vask frøene væk og holde jorden fugtig under spiring.

•Fertilize koreanske radiser tre uger efter plantning. Grave en grøft, 2 inches dyb og 3 inches fra hver række, kører længden af rækken. Drys 2 lbs. af calciumnitrat på bunden af renden, dække det og derefter vand i en dybde af 6 inches.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com