Hvordan man dyrker Lobelia Tupa

May 11

Lobelia tupa (også kendt som "lobelia") er en stedsegrøn staude, der vokser til 4 meter. Det har røde blomster, der er formet som trompeter med elliptiske blade, der vokser op til 15 centimeter i længden. Lobelia er sårbare over for hård frost, så du må dyrke frø i drivhuse inden omplantning dem udenfor.

Instruktioner

•Grow frø i et drivhus. At gøre det, såning containere med frø starter blanding og drys frøene tyndt over overfladen af jorden. Tryk dem meget let ned i jorden og tåge frø hver dag, indtil de spirer (det tager normalt ca. 3 uger).

•Sæt vokse lys omkring 3 inches over planter og hæve dem som planterne vokser. Fortsætte med at holde jorden fugtig. Transplant planter i enkelte Potter, når de er 1,5 til 2 inches høj. Dyrke dem i drivhus til deres første vinter.

•Vælg en permanent site. Lobelia tupa skal fulde sollys i et åbent område, som har nogle beskyttelse mod vinden. Denne arter af Lobelia er en af de mest hårdføre medlemmer i sin slægt og kan normalt tåle vintertemperaturer så lave som-10 grader Celsius.

•Transplant unge planter i slutningen af foråret eller forsommeren, når de er 3 til 4 inches høj. Sikre at den lerede jord er løs og bliver fugtige. Lobelia tupa er forholdsvis modstandsdygtige over for sygdomme og skadedyr, selv om kronen er underlagt rot i milde, fugtige vintre.

•Beskyt lobelia tupa planter fra hård frost med tørre barkflis. Du skal muligvis flytte dem tilbage til drivhuset i efteråret hvis du forventer en svær vinter.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com