Hvordan man dyrker mad på en balkon

December 11

En balkon er et godt sted at dyrke mad til personlig brug, hvis du har nogen andre rum. I virkeligheden ved at dyrke fødevarer i containere, forhindre du nogle fælles problemer, at andre haver nødt til at beskæftige sig med, såsom dårlig jord, sygdomme og visse. Plantning mad er ikke en kompliceret proces, men du behøver at passe planterne og vedligeholde jordfugtighed indtil planterne dyrkes. Kartofler, tomater, krydderurter, squash, gulerødder, okra, ærter og agurker er blandt de fødevarer, du kan prøve vokser i containere.

Instruktioner

•Forbered containere med drænhuller i bunden, således at jorden ikke længere klæg, som ville rådne rødder af du grøntsager. Der findes forskellige containere til brug i størrelser så små som 1 firkantet fod op til 4 eller flere fod lang. Vælg planter længder baseret på målinger af din balkon. Nogle af de materialer de er lavet af omfatter beton, træ, mursten og plast. Hvis din rækværket er solid og blokerer lys, bruge plantageejere, der er bygget op på benene for at bringe dem ind i lyset.

•Sæt plantageejere på en sydvendt balkon, hvis det er muligt, som er det bedste sted for dyrkning af planter, da det bliver mere sollys. Tomat planter, squash, agurker og de fleste af grøntsagerne foretrækker lys og gøre bedre med altaner mod syd og sydvest. Sydøst også er giver mere lys, men det morgen, lys og ikke så varmt. Dette fungerer godt med planter, der visner i varmen. Andre retninger kan også egnet til havearbejde, især hvis planterne gøre det bedre i mere skyggefulde områder. Salat og urter vokser godt i mere skygge, så de vil gøre bøde i balkon peger mod nord.

•Sæt en første række plantageejere i stueetagen balkon langs kanterne, ved siden af rækværket. Afhængigt af bredden af planterne kan du måske placere en anden række bag først. Sikre, at du er i stand til at nå over plantageejer tættest på dig og har tendens til at den fjerneste ene før du tilføjer en anden række. Hvis du bruger en tung container, såsom beton, prøv ikke at tilføje en anden række - vægten af beholdere fyldt med jord kan være for meget for balkonen.

•Tie plante til rælingen hvis du har valgt en type, der er oppe på benene. Bruge sejlgarn eller lynlås bånd omkring benene og jernbane barer at holde og holde plantageejer fra vippe. Hvis dine planter er lav til jorden og fyldt med jord, behøver det ikke at være sikret med bånd.

•Fyld plantageejere med muldjord, forlader mindst 6 inches af plads mellem jorden og toppen af plantageejer.

•Læs dine frø pakker og plante en type plante i hver plantageejer. Plads frøene ud som angivet på skiltene. Det er en god idé at udvikle flere planter for hver type af fødevarer til at få et anstændigt beløb for forbrug. For planter som tomater, kan du muligvis slippe med bare en eller to, da mange tomater vokse på hver plante. På den anden side mange bønner vokser på en vinstok så godt, men det tager mange af dem til at gøre et måltid. I dette tilfælde vil tre eller fire planter give dig mere mad. Med en rodfrugt som kartofler, skal du plante så mange i en container, som du kan, da disse vokse enkelt grøntsager.

•Dæk frøene med jord som angivet på pakken. Nogle frø muligvis kun en 1/4 tomme af jord over dem, mens andre muligvis 4 inches eller mere.

•Kapacitet jord til at dæmpe det ned 2 eller 3 inches. Kontrollere jord dagligt og holde det fugtigt, mens du venter for frø til at spire. Når de spire, cut vand tilbage, tillader jord tørre ned til en dybde af 1 tomme inden rewatering.

•Tryk stakes eller espalier i jorden hvis du voksende planter har brug for støtte. Fortsætte med at tage sig af din fødevareafgrøder, indtil de er klar til høst.

Tips & advarsler

  • Overvej at bruge containere med hjul i bunden til at flytte dem ind i lyset, hvis det er nødvendigt.
  • Vælge planter, der vokser opad med mange grøntsager på et enkelt anlæg, såsom tomater og bønner, hvis du arbejder med et lille mellemrum.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com