Hvordan man dyrker nogle prangende Californien indfødte blomster

December 8

Hvordan man dyrker nogle prangende Californien indfødte blomster

Tidlige forår er tidspunktet, hvor chaparral blomsterne, der er hjemmehørende i det sydlige Californien bragt på deres bedste visning. De prangende Californien indfødte blomster vil kvikke op en tørke tolerant have. De er slags planter, der lærer folk at indfødte haver kan være spændende og fuld af strålende farve--selv i varme, tørre ørken eller chaparral.

Instruktioner

•Wooly blå krøller (Trichostemma lanatum) er farvestrålende bloomers malet med strålende indigo og lilla fuzzy blomster, med cat-bakkenbart, lyse blå støvknapper. Buske vokse 4 til 5 feet tall på sprødt, woody stilke tykt belagt med små, grønne blade. Denne plante er en show-prop, der kan konkurrere med alle dyrkede blomster. Det tåler varme, tørre sommersol og kølig regn om vinteren. Filtet blå krøller vil vokse godt for du kun hvis du giver dem upåklagelig dræning.

•Den Matilija Valmue (Romneya coulteri) har enorme, crepe-paperlike blomster med store, gule centre, der er grunden til hvorfor blomsterne blev kendt som "stegte æg blomster." Hvis du finder det rigtige sted for denne plante, vil det vokse 6 fod høj og spredt bredt med sin høje, blå-grønne stilke af løv. Bruge Matilija Valmue som et fokuspunkt i blomsterhaven eller oprette en dekorativ hæk. I delvis skygge denne blomst kan tage en masse af tørke, men det er lykkeligere med en smule mere vand end mange andre Californien chaparral indfødte i fuld sol.

•Der er en horde af vidunderlige indfødte salvias, der vokser fra et par inches til 5 fod høje. De fleste tilbyder usædvanlige blå blomster fra lyseblåt til rige, mørke blå. Flere salvias kommer i bløde hvide, bleg lavenders, pink, lilla, røde og endda et par sjældne gule. Mange dejlige kultivarer, der er blevet avlet fra de indfødte sorte og hvide salvias lugter vidunderligt, og håndtere de varmeste og tørreste betingelser. Glad i magre og stenede jord, der er lav jorden covers, høje buske og alle størrelser i mellem.

•Den solrig-orange kopper af Californien valmuer (Eschscholzia), de flagrende blå eller hvide klynger af duftende Californien lilla (Ceanothus), og de lyse scarlet trompeter af Penstemon centranthifolius kan male dit oprindelige landskab med farve. Kig efter de blændende orange-blomstret flannel buske (Fremontedendron), og lilla, blå og hvid lupiner for mere farve. Disse er blot nogle af de fantastiske hårde planter du kan vokse, der er øko-venligt og lav vedligeholdelse, og alligevel vise sig, at en indfødt haven ikke er kedelig eller kedeligt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com