Hvordan man dyrker økologisk græs hø

February 4

Hvordan man dyrker økologisk græs hø

Med stigende vægt på økologiske fødevarer og de sundhedsmæssige fordele forbundet med ren mad, mange mennesker er begyndt at se til hvor maden kommer fra, og hvor maden der feeds at fødevarer kommer fra. For dem, der spiser kød, betyder bestemmelse af kvæg, for eksempel, er fodret med genetisk modificerede hø eller økologisk hø eller ej. Ifølge webstedet Aspen Ranch Real Estate er økologisk græs hø en uudnyttet marked baseret på den stigende efterspørgsel i forhold til den aktuelle produktion. Desværre, voksende økologisk græs hø er ingen let sag. Det kan dog gøres med ordentlig trin og værktøjer.

Instruktioner

Forberede jorden

•Klart et felt af buske, planter eller træer, til den er jævn og åben. Fjerne rødderne eller nogen større anlæg, der er stadig i jorden.

•Till landet grundigt--hvis du har et lille område, du kan bruge en rototiller og gøre det i hånden, men for de fleste spor af jord for kommercielle hø vækst, en traktor med en tilling vedhæftede filer er nødvendige.

•Test din jord til at bestemme dens svagheder og svaghed--resultaterne vil afsløre eventuelle ubalancer, der vil sætte din hø afgrøde bag, før du starter. Re nitrat, befrugte og stabilisere din jord, når du modtage resultaterne, men bruger kun økologisk jord tilsætningsstoffer.

•Scatter græsfrø i hele dit område. Spredning i alderen husdyrgødning (kvæg eller hest gylle vil arbejde, som vil fiske emulsioner) på tværs af feltet seedet. Vand din feltet område direkte efter plantning, men så lad naturen gør sit arbejde--græsfrø er hårdfør og vil vokse i regnen og solen.

•Se dine felter og overvåge vækst af din græs. Scatter mere organisk gødning (husdyrgødning) og humus (stabiliseret organisk stof), hvis du føler planterne kæmper. Give dit græs vokser--ikke skære det.

•Klippe og høst græs efter det vokset til dens fuld højde og græs hoved er befrugtet og seedet--vil det ligne en spirede tan til golden farvet ende, med flere blade.

•Bale og sælge dine økologisk græs hø, men sørg for at opkræve en passende mængde--græs hø kun giver en til to stiklinger, hvilket gør det mere arbejdskrævende for mindre resultater. Annoncere tydeligt at din græs hø er økologisk at tiltrække den rigtige form for kunden, den slags, der vil gøre alt det arbejde og planlægning værd ved lykkeligt at betale fuld pris for den viden, at deres husdyr, om det er kød kvæg eller grundig-opdrættet heste, får ren mad.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com