Hvordan man dyrker økologiske grøntsager fra frø

December 2

Hvordan man dyrker økologiske grøntsager fra frø

Mens grøntsager tilføje sund ernæring til hvert måltid, giver grøntsager, der dyrkes økologisk endnu flere sunde funktioner end dem, der dyrkes af ikkeøkologiske metoder. Økologisk dyrkede haver indeholder ikke nogen former for kemikalier, der anvendes i de fleste kommercielle køkkenhaver, gør økologiske grøntsager sundere for forbrug. For at vokse en organisk køkkenhave, skal du bruge alle naturlige produkter til at befrugte og beskytte vegetationen.

Instruktioner

•Till op en haven site. Tilling haven løsner jorden til plantning og introducerer ilt til jorden. Til dette kan du bruge en mekanisk haven rorpind eller dyrke jord med en manuel rorpind.

•Applicer husdyrgødning og kompost til haven-webstedet. Dyrke haven igen at blande gødning og kompost i jorden. Disse materialer befrugte og tilføje næringsstoffer til jorden.

•Distribute eller anlæg forberedt økologisk frø. Følg retninger af grøntsagsfrø emballagen at plante frøene korrekt og på det rigtige tidspunkt af året. Pakke retninger vil guide dig på om du skal distribuere frøene på overfladen af haven eller hvis du skal plante frøene under jorden. Derudover bruge økologisk rede frø, der ikke har været belagt med kunstgødning.

•Kapacitet frø efter plantning. Følg vanding retninger på frø emballage til vanding området umiddelbart efter såning eller plantning af frø. Nogle grøntsager behøver øjeblikkelig vanding mens andre kan vente en dag for vand.

•Applicer barkflis til haven site som vegetabilske frøplanter vises. Brug kun økologisk dækningsmateriale, såsom træflis og værft udklip, og dække hele haven område, med undtagelse af en 2-3 tommer diameter plads omkring hver grøntsager udplantningsplante. Barkflis holder næringsstoffer i jorden, tilføjer næringsstoffer og forhindrer vækst af ukrudt.

•Fortsæt til at vande haven som nødvendigt for at holde jorden fugtig, mens planter vokse, blomstre og producerer spiselige vegetation. Du kan ophøre med at vande efter planterne stopper giver grøntsager.

•Fertilize køkkenhave en gang om ugen eller efter behov. For at befrugte en organisk haven skal du anvende ekstra gødning og kompost. For at gøre det nemt, oprette en kompost tea ved at blande vand med kompost og bruge denne til at vande planterne på dage hvor du har brug for at tilføje gødning.

Tips & advarsler

  • Du kan også gøde din planter og beskytte dem mod skadelige skadedyr ved at anvende kalk, pulver stammer fra jorden klipper der hindrer haven skadedyr og rejser alkalinitet af havejord.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com